Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Πάτρα: Στην εντατική 3χρονος μετά από ηλεκτροπληξία! (Video)

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρίου!

2 Αυγούστου 2019 07:26
Θρίλερ στην Πάτρα: Στην εντατική 3χρονος μετά από ηλεκτροπληξία! (Video)

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου, μεταφέρθηκε λίγα λεπτά μετά τις 10 το βράδυ σήμερα, ένα τρίχρονο αγόρι το οποίο κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες υπέστη ηλεκτροπληξία. Να σας θυμίσουμε την τραγωδία στη Ρόδο: Τι ακριβώς συνέβη με τις 2 αδερφές που πνίγηκαν σε πισίνα;

Είχε προηγηθεί μεταφορά του παιδιού με μονάδα του ΕΚΑΒ από την οδό Θερμοπυλών στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων, όπου λόγω της κατάστασής του αποφασίστηκε η μεταφορά του στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου.

Δύο νεκροί από τον ιό του Δυτικού Νείλου!

Δυο ηλικιωμένοι (άνω των 80 ετών) έχασαν - σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης της λοίμωξης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) – την ζωή τους από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Πανικός με τον Ιό του Δυτικού Νείλου: 11 θάνατοι και 107 κρούσματα

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία έχουν διαγνωστεί και διερευνηθεί 25 κρούσματα λοίμωξης στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 17 παρουσίασαν εκδηλώσεις από το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα (ΚΝΣ, εγκεφαλίτιδα ή/και μηνιγγίτιδα ή/και οξεία χαλαρή παράλυση) και 8 είχαν ήπιες εκδηλώσεις (εμπύρετο νόσημα)/ δεν είχαν εκδηλώσεις από το ΚΝΣ. Η διάμεση ηλικία των ασθενών με εκδηλώσεις από το ΚΝΣ είναι τα 77 έτη.

Από τους 25 ασθενείς,10 νοσηλεύονται σε νοσοκομεία (4 σε ΜΕΘ και 6 σε κανονικές κλίνες), ενώ εξιτήριο έχουν λάβει 12 άτομα.

Οι περιοχές που έχουν καταγραφεί κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου είναι οι νομοί: Πιερίας, Κατερίνης, Πέλλας Πέλλας, Ξάνθης, Καβάλας, Λάρισας, Καρδίτσας καθώς και στην Ανατολική Αττική και τα Μεσόγεια.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στη Βέροια: 59χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ!

Σεισμός στην Κρήτη!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share