Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Αίγιο: Τι έδειξε ο έλεγχος στο αυτοκίνητο που «θέρισε» γιαγιά και εγγόνι;

Νέα στοιχεία στην υπόθεση!

7 Σεπτεμβρίου 2019 08:25
Τραγωδία στο Αίγιο: Τι έδειξε ο έλεγχος στο αυτοκίνητο που «θέρισε» γιαγιά και εγγόνι;

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Αίγιο. Τραγωδία στο Αίγιο: «Εξωπραγματική η ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του 28χρονου»! (Video)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, οι ειδικοί που έλεγξαν το αυτοκίνητο του 28χρονου, που τραυμάτισε θανάσιμα την 67χρονη γιαγιά και το ενός έτους εγγονάκι της, διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο δεν είχε καμία απολύτως μηχανική βλάβη που να δικαιολογεί το δυστύχημα.

Ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο λόγω υπερβολικής ταχύτητας, καθώς πήγαινε περίπου με 100χλμ. Η υπερβολική ταχύτητα μαζί με το αλκοόλ (οι αιματολογικές είχαν δείξει 1,71 αλκοόλ στο αίμα) φαίνεται πως ήταν ο δολοφονικός συνδυασμός που έκανε τον νεαρό να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να κόψει το νήμα της ζωής στη γιαγιά και τον εγγονό της.

Τραγωδία στο Αίγιο: Ο 28χρονος είχε χτυπήσει παιδάκι με ποδήλατο!

Το τροχαίο στο Αίγιο εξακολουθεί να συγκλονίζει τη χώρα. Η 67χρονη και ο μόλις ενός έτους εγγονός της μπορεί να κηδεύτηκαν σε κλίμα οδύνης αλλά το χωριό εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένο από αυτό που συνέβη. Την ίδια ώρα, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον 28χρονο δόκιμο του Πολεμικού Ναυτικού, που φέρεται να εμπλέκεται και σε άλλα δύο τροχαία! Τραγωδία στο Αίγιο: Διέκοψαν τη θητεία του 28χρονου στο Πολεμικό Ναυτικό!

Ο αδελφός του παππού του μικρού Γιάννη που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο προχώρησε σήμερα μιλώντας στον Alpha σε νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το παρελθόν του 28χρονου, ζητώντας να διερευνηθούν δύο τροχαία. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Πριν δύο μήνες χτύπησε ένα παιδάκι με ένα ποδήλατο από Νέο Ερινέο προς Λόγγο. Και πέρυσι χτύπησε ένα μηχανάκι και του έσπασε τα δύο πόδια του ανθρώπου και έτρεχαν στα νοσοκομεία».

Τις προηγούμενες ημέρες το φως της δημοσιότητας είδαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το 2016 ο 28χρονος είχε καταδιωχθεί από αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο από αυτούς. Ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας σήμερα εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η συγκεκριμένη απόφαση έχει τελεσιδικήσει με αθωωτική απόφαση για τον πελάτη του…

Ο συγγενής των θυμάτων ήταν κατηγορηματικά αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός εξωδικαστικού συμβιβασμού που έχει δηλώσει ότι θα επιθυμούσε η πλευρά του δόκιμου του Πολεμικού Ναυτικού. «Όχι με τίποτα. Δύο μέτρα πεζοδρόμιο έχω αφήσει εγώ έξω από το σπίτι μου. Εγώ από το δικό μου το κτήμα. Και ανέβηκε πάνω. Σε μια στροφή στα 100 μέτρα να κάνει προσπέραση σε τρία προπορευόμενα αυτοκίνητα; Όχι. Και 50 εκατομμύρια να δώσει. ΟΧΙ».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του εμπειρογνώμονα που όρισε η τροχαία, η υπερβολική ταχύτητα ήταν η αιτία για το φρικτό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε γιαγιά και εγγονό. Ο 28χρονος φαίνεται ότι έτρεχε με πάνω από 100 χιλιόμετρα σε κατοικημένη περιοχή όπου η μέγιστη ταχύτητα είναι τα 50!!!

Σοκαριστική μαρτυρία για την τραγωδία στο Αίγιο: «Χόρευε ο οδηγός μετά από το τροχαίο»

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία για το τροχαίο στο Αίγιο με θύματα μία 68χρονη γιαγιά και το μόλις ενός έτους εγγόνι της. Τραγωδία στο Αίγιο: Το πόρισμα του ιατροδικαστή - Ακαριαίος ο θάνατος γιαγιάς και εγγονού!

Όπως τονίζει ο κ. Παναγιώτης Λύτρας, θείος του άτυχου παιδιού, ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τα θύματα αβοήθητα. Εκείνος, ήταν μπροστά στην τραγωδία και ήταν αυτός που έβγαλε τον 28χρονο από το αυτοκίνητο και τον πήγε να δει τα θύματα, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε καταλάβει ότι είχε αφαιρέσει δύο ζωές, όπως υποστηρίζει ο μάρτυρας.

«Το αμάξι όταν έγινε όλο το κακό, έφτασε 150 μέτρα πιο πάνω. Τρέχω, πάω τον βγάζω από το αυτοκίνητο, τραβάω να ανοίξω την πόρτα, και βγήκε χορεύοντας μέσα στο χαμόγελο. Τον τραβάω κάτω, έλα να δεις τι έκανες, του λέω. Εσύ μια χαρά είσαι. Με το που βλέπει, φωνάζει την κοπέλα του, πάρε τηλέφωνο τη μάνα μου να έρθει» λέει ο κ. Λύτρας.

Ο ίδιος καταγγέλλει ότι ο 28χρονος μέσα σε δευτερόλεπτα μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. «Μέχρι να γυρίσω εγώ το είχε βάλει στα πόδια. Τον κυνηγάω και πηδάει μέσα στο αμάξι, στο κάμπριο. Βάζει μπροστά και φεύγει, κρατάω την πόρτα εγώ, με πάει λίγο σέρνοντας, την αφήνω και σταματάω ένα μηχανάκι μεγάλου κυβισμού, πάρ' του τα νούμερα λέω μέσα στον πανικό δεν τα πήραμε. Κι έτσι δώσαμε τα νούμερα στην τροχαία και τον πιάσαμε».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share