Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στο Αίγιο: Πως ο 28χρονος «θέρισε» γιαγιά και εγγόνι;

Βίντεο-ντοκουμέντο!

27 Αυγούστου 2019 07:49
Τροχαίο στο Αίγιο: Πως ο 28χρονος «θέρισε» γιαγιά και εγγόνι;

Θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η ανείπωτη τραγωδία στο Αίγιο με θύμα μια 67χρονη γιαγιά και το μόλις λίγων μηνών εγγονάκι της που τραυματίστηκαν θανάσιμα από ασυνείδητο οδηγό ΙΧ που έπεσε πάνω τους τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη οργή είναι το γεγονός ότι ο 28χρονος οδηγός του οχήματος που φέρεται να θέρισε με το αυτοκίνητό του γιαγιά και εγγόνι, αντί να παραμείνει στο σημείο τράπηκε σε φυγή και μάλιστα έπεσε μέχρι και στη θάλασσα προκειμένου να μην συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές. Τραγωδία στο Αίγιο: Συγκλονίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού (Video)

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί και η απόφαση του εισαγγελέα για τον δόκιμο του Πολεμικού Ναυτικού, αφού ο 28χρονος έχει αφεθεί ελεύθερος την ώρα που ο πατέρας του βρέφους συγκλονίζει για το άδικο χαμό του παιδιού του που πριν από λίγες εβδομάδες είχε βαφτιστεί. «Μην τον αφήνετε ελεύθερο θα κάνω κακό», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

Στο παρακάτω βίντεο που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN TV αποτυπώνονται όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το πώς το ΙΧ του 28χρονου θέρισε την 67χρονη γυναίκα και το εγγονάκι της.

Θρήνος στο Αίγιο: Πώς η βόλτα γιαγιάς και εγγονού κατέληξε σε τραγωδία; (Video)

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 28χρονος οδηγός αυτοκινήτου, το οποίο το απόγευμα της Κυριακής παρέσυρε και σκότωσε μια ηλικιωμένη και ένα μικρό παιδί, στο Αίγιο και συγκεκριμένα στην περιοχή των Καμαρών. Τραγωδία στο Αίγιο: Βρέθηκε νεκρός αγρότης!

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που συνέβη όταν ο οδηγός αυτοκινήτου μάρκας BMW, ερχόμενος από το Λαμπίρι με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα. Το αποτέλεσμα ήταν να καβαλήσει το πεζοδρόμιο και να σαρώσει γιαγιά και εγγονό, που είχαν βγει βόλτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός (ο οποίος υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό) δε σταμάτησε για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και συνελήφθη λίγο αργότερα στον Λόγγο, από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιάλειας. Μάλιστα στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε στη θάλασσα και ανέβηκε σε βάρκα αλλά εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε στην Διεύθυνση της Τροχαίας Πατρών, αφού αυτή είναι αρμόδια στο σημείο που συνέβη το δυστύχημα και αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία για το έγκλημά του.

Τα θύματα διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Το χωριό βυθίστηκε στο πένθος για τον άδικο χαμό της γιαγιάς και του εγγονιού της...

Update: Ο οδηγός της BMW που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό γιαγιάς και εγγονιού, εντοπίστηκε από τις αρχές και...

Posted by Πέπη Σπηλιωτοπούλου on Sunday, August 25, 2019

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο!

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, σε τροχαίο, που συνέβη στην Καβάλα, με απολογισμό ένα νεκρό 16χρονο παιδί! Φρικτό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε οδηγός μοτοσυκλέτας τα ξημερώματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκίνητο που οδηγούσε μία μητέρα και στο οποίο επέβαιναν τα δύο παιδιά της και ένα ακόμη άτομο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα.

Το περιστατικό συνέβη στην Εγνατία οδό- μετά τα διόδια της Μουσθένης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καβάλα.

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ένας 16χρονος και σοβαρά τραυματισμένος ο 18χρονος αδελφός του. Ελαφρύτερα τραυματίστηκαν η οδηγός και ο τέταρτος επιβάτης του οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο είχε τελικό προορισμό την Κομοτηνή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share