Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αίγιο: Το τελευταίο αντίο στην γιαγιά και τον εγγονό...

Κηδεύτηκαν σε κλίμα βαθιάς οδύνης!

27 Αυγούστου 2019 21:50
Αίγιο: Το τελευταίο αντίο στην γιαγιά και τον εγγονό...

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και έντονης οργής τελέστηκε η κηδεία της 67χρονης Ευαγγελίας και του μόλις ενός έτους Γιάννη.

Απαρηγόρητη η μητέρα του βρέφους, αποχαιρέτισε το παιδί της μέσα από δραματικά μηνύματα στα κοινωικά δίκτυα. Τραγωδία στο Αίγιο: Και γυναίκα στο αυτοκίνητο του 28χρονου!

«Γιαννάκη μου, υποφέρω, πονάω μακριά σου παιδάκι μου. Παιδάκι μου πού είσαι να σε πάρω αγκαλίτσα;» έγραψε η μητέρα του μωρού.

«Αυτός που πήρε τη ζωή του παιδιού και της πεθεράς μου να το πληρώσει. Παλικάρι μου αντίο! Σε έχασα, έφυγες μέσα από την αγκαλιά μου, πεθερούλα μου καλή φύλαγες μου τον μονάκριβό μου, αγάπη μου, άγγελε μου….» συνέχισε η τραγική μητέρα.

Η 67χρονη Ευαγγελία και ο μόλις ενός έτους Γιαννάκης που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα και ξαφνικά κηδεύτηκαν το απόγευμα στις Καμάρες.

Εκεί ήταν όλο το χωριό για να τους αποχαιρετίσει. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του μωρού που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε την Κυριακή το απόγευμα όταν το όχημα που οδηγούσε ο 28χρονος δόκιμος του Πολεμικού Ναυτικού έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε γιαγιά και εγγονό κόβοντας το νήμα της ζωής τους.

Τροχαίο στο Αίγιο: Πως ο 28χρονος «θέρισε» γιαγιά και εγγόνι;

Θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η ανείπωτη τραγωδία στο Αίγιο με θύμα μια 67χρονη γιαγιά και το μόλις λίγων μηνών εγγονάκι της που τραυματίστηκαν θανάσιμα από ασυνείδητο οδηγό ΙΧ που έπεσε πάνω τους τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη οργή είναι το γεγονός ότι ο 28χρονος οδηγός του οχήματος που φέρεται να θέρισε με το αυτοκίνητό του γιαγιά και εγγόνι, αντί να παραμείνει στο σημείο τράπηκε σε φυγή και μάλιστα έπεσε μέχρι και στη θάλασσα προκειμένου να μην συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές. Τραγωδία στο Αίγιο: Συγκλονίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού (Video)

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί και η απόφαση του εισαγγελέα για τον δόκιμο του Πολεμικού Ναυτικού, αφού ο 28χρονος έχει αφεθεί ελεύθερος την ώρα που ο πατέρας του βρέφους συγκλονίζει για το άδικο χαμό του παιδιού του που πριν από λίγες εβδομάδες είχε βαφτιστεί. «Μην τον αφήνετε ελεύθερο θα κάνω κακό», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

Στο παρακάτω βίντεο που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN TV αποτυπώνονται όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το πώς το ΙΧ του 28χρονου θέρισε την 67χρονη γυναίκα και το εγγονάκι της.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share