Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Αίγιο: Το πόρισμα του ιατροδικαστή - Ακαριαίος ο θάνατος γιαγιάς και εγγονού!

Στο φως της δημοσιότητας!

30 Αυγούστου 2019 07:37
Τραγωδία στο Αίγιο: Το πόρισμα του ιατροδικαστή - Ακαριαίος ο θάνατος γιαγιάς και εγγονού!

Το φως της δημοσιότητας είδε το ιατροδικαστικό πόρισμα για το τροχαίο στο Αίγιο στο οποίο την ζωή τους έχασαν μια 67χρονη γυναίκα και το μόλις ενός έτους εγγόνι της.

Ο θάνατος της 67χρονης γυναίκας και του εγγονού της, του μικρού Γιαννάκη ήταν ακαριαίος. Μάλιστα το παιδί έφερε και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η γιαγιά του ήταν πολυτραυματίας και έφερε κακώσεις σε κεφάλι, αυχένα, θώρακα, κοιλιά και άκρα. Τα συγκεκριμένα χτυπήματα δείχνουν τη σφοδρότητα με την οποία το ΙΧ που οδηγούσε ο 28χρονος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού έπεσε πάνω τους.

Τι είπε ο Κούγιας για το τροχαίο με τους αστυνομικούς στο παρελθόν

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος οδηγός πριν από τρία χρόνια είχε κατηγορηθεί για αντίσταση κατά της αρχής όταν είχε εμπλακεί σε άλλο τροχαίου με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ο 28χρονος οδηγούσε μηχανή στην οποία επέβαινε ένα ακόμη άτομο και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν σταμάτησε σε έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μια στροφή οι αστυνομικοί έπεσαν από τις μηχανές και τραυματίστηκαν. Ο νεαρός δικάστηκε και κρίθηκε αθώος.

«Ο εντολέας μας έχει λευκό ποινικό μητρώο. Πράγματι υπήρχε στο παρελθόν ένα ατύχημα με αστυνομικούς και ασκώντας την αστυνομική τους ιδιότητα παρουσίασαν τα γεγονότα όπως αυτοί νόμιζαν. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται αυτές οι διαρροές. Οι άνθρωποι είναι αγανακτισμένοι με τα πρωτοσέλιδα με ψευδείς ειδήσεις», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Τραγωδία στο Αίγιο: Στο ψυχιατρείο ο 28χρονος οδηγός!

Στο Ψυχιατρείο Πεντέλης βρέθηκε ο 28χρονος που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του στο Αίγιο την 67χρονη γιαγιά με το μόλις 15 μηνών εγγόνι της.

«Πριν από όλα να πούμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια των θυμάτων και τα αισθήματα συντριβής του εντολέα μου. Να μεταφέρω μια ανθρώπινη συγγνώμη προς την οικογένεια των θυμάτων, που προφανώς δεν είναι αρκετή για να απαλύνει τον πόνο τους, αλλά είναι το ελάχιστο που μπορεί να εκφράσει ο εντολέας μου.

Είναι σε κατάσταση ψυχολογικού σοκ. Από χθες το βράδυ νοσηλεύεται στο Ψυχιατρικό Πεντέλης, στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ήδη από τη Δευτέρα είχε εξεταστεί από ψυχιάτρους του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών» είπε ο δικηγόρος του Γιάννης Σαμέλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Σαμέλης διέψευσε ότι ο νεαρός προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης. «Υπέστη ψυχολογικό σοκ, είχε κρίση πανικού. Είναι ανακριβές ότι προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης, έπεσε στη θάλασσα με αυτοκτονικές τάσεις».
Η μητέρα του οδηγού ήταν εκείνη που, μαζί με τον άλλο της γιο, τον έπεισαν να παραδοθεί στην Αστυνομία. Το εξοχικό τους σπίτι βρίσκεται κοντά στο σημείο της τραγωδίας. Δεν μπορούσε, όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, να πιστέψει τι έχει συμβεί.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι ως οικογένεια .Το παιδί είναι συντετριμμένο. Μου έλεγε "ήθελα να είμαι εγώ στη θέση των θυμάτων". Στη θάλασσα το παιδί είχε πάει με αυτοκτονικές διαθέσεις. Τον μαζέψαμε με τον αδερφό του από την παραλία και παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Όταν είδα τα θύματα στο ασθενοφόρο μου ήρθε λιποθυμία. Ζητώ ως μανά συγνώμη από την οικογένεια των θυμάτων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share