Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η αποκαλύψη Κούγια για τροχαίο στο Αίγιο: «Ο 28χρονος έχει...» (Video)

Τι είπε ο δικηγόρος...

29 Αυγούστου 2019 10:58
Η αποκαλύψη Κούγια για τροχαίο στο Αίγιο: «Ο 28χρονος έχει...» (Video)

Ο 28χρονος δράστης του τροχαίου με θύματα γιαγιά και εγγονό στις Καμάρες Αιγίου είχε εμπλακεί σε σύγκρουση με τραυματίες αστυνομικούς μετά από καταδίωξη παλαιότερα, επιβεβαίωσε την Πέμπτη ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας.

Ο κύριος Κούγιας όμως διευκρίνισε πως για την υπόθεση εκείνη ο πελάτης του έχει πλέον αθωωθεί. Τραγωδία στο Αίγιο: Στο ψυχιατρείο ο 28χρονος οδηγός!

Η είδηση «ότι εις βάρος του εντολέα μας υπάρχουν ποινικές δικογραφίες που αφορούν είτε τροχαία ατυχήματα είτε άλλου είδους παράνομες συμπεριφορές» είναι ψευδής, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κύριος Κούγιας και εξηγεί: «Οι ειδήσεις αυτές είναι παντελώς ψευδείς και μια δικογραφία που υπήρχε προ ετών εξαιτίας μιας αντιπαραθέσεως με αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν κατά την κρίση μας κακή άσκηση των καθηκόντων τους, έχει κριθεί αμετάκλητα από την ποινική Δικαιοσύνη με αθωωτική απόφαση για τον εντολέα μας».Τραγωδία στο Αίγιο: "Ήθελα να αυτοκτονήσω, όχι να το σκάσω" λέει ο οδηγός!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου:

Όπως είναι γνωστό, μαζί με το συνάδελφό μου κ. Ιωάννη Σαμέλη έχουμε αναλάβει την υπεράσπιση του 28χρονου Σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού που είναι υπαίτιος του ατυχήματος που συνέβη στις Καμάρες Αιγίου. Αίγιο: Το τελευταίο αντίο στην γιαγιά και τον εγγονό...

Όπως είναι επίσης γνωστό, κατόπιν εντολής του ιδίου και της οικογενείας του εκδώσαμε χθες ένα δελτίο τύπου, όπου προσπαθήσαμε ως Δικηγόροι, οι οποίοι είχαμε και έχουμε την άποψη ότι ο Δικηγόρος βοηθά τη Δικαιοσύνη να εκδίδει δίκαιες αποφάσεις, αφενός να εκτονώσουμε εντελώς την οιανδήποτε αντιπαράθεση με την οικογένεια των θυμάτων, αφετέρου να ενημερώσουμε με τον πλέον ορθό τρόπο την κοινή γνώμη, ώστε να αποφύγουμε κάθε είδους παραπληροφόρηση πάνω σε αυτή την υπόθεση. Τραγωδία στο Αίγιο: Σήμερα το απόγευμα η κηδεία γιαγιάς και εγγονού!

Δυστυχώς αυτή η καλή πρόθεσή μας φαίνεται ότι εξελήφθη ως αδυναμία τόσο από την πλευρά της οικογένειας του θύματος, από την οποία αντιμετωπίστηκε με ακραίες τοποθετήσεις, οι οποίες είναι εν μέρει δικαιολογημένες λόγω της βαρύτατης θλίψεως από την απώλεια της ζωής δύο αθώων ανθρώπων, όσο και από μερίδα του Τύπου, αφού σήμερα σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα, αλλά και σε πρωινές εκπομπές διεδόθη η ψευδής είδηση, ότι εις βάρος του εντολέα μας υπάρχουν ποινικές δικογραφίες που αφορούν είτε τροχαία ατυχήματα είτε άλλου είδους παράνομες συμπεριφορές.

Οι ειδήσεις αυτές είναι παντελώς ψευδείς και μια δικογραφία που υπήρχε προ ετών εξαιτίας μιας αντιπαραθέσεως με αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν κατά την κρίση μας κακή άσκηση των καθηκόντων τους, έχει κριθεί αμετάκλητα από την ποινική Δικαιοσύνη με αθωωτική απόφαση για τον εντολέα μας.

Δεν επιθυμούμε την αντιπαράθεση με κανέναν.

Δεν επιθυμούμε να κάνουμε την οιανδήποτε υπεράσπιση μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά παρακαλούμε πριν δημοσιοποιήσετε οτιδήποτε, να ενημερωνόμαστε, ώστε να σας ενημερώνουμε.

Με εκτίμηση και σεβασμό τόσο στην οικογένεια του θύματος, όσο και προς όλους τους δημοσιογράφους
Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι
Αλέξιος Κούγιας
Ιωάννης Σαμέλης

Αίγιο: Οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε δύο γυναίκες! (photo)

Παραλίγο νέα τραγωδία να είχαμε στο Αίγιο, μετά τον θάνατος της γιαγιάς με το εγγόνι της, αφού ένας οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε μία μηχανή με δύο γυναίκες. Αλεξανδρούπολη: Έξι οι νεκροί μετά από τροχαίο!

Συγκεκριμένα, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Συνοικισμό Νικολάου Πλαστήρα στο Αίγιο, έξω από τον Ιερό Ναό Αγίας Άννας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οδηγός ΙΧ που κινείτο επί της οδού Αγίας Άννης φέρεται να παραβίασε το STOP και έπεσε πάνω σε δίκυκλο το οποίο κατέβαινε τη Νικολάου Πλαστήρα και στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες.

Το αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή για λίγα μέτρα και σταμάτησε την πορεία του χτυπώντας πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε στο νοσοκομείο τις δύο τραυματισμένες γυναίκες, ενώ ο οδηγός οδηγήθηκε στο τμήμα από άνδρες του Α.Τ. Αιγίου.

Νέο τροχαίο σοκάρει το Πανελλήνιο: Νεκρό 7χρονο κοριτσάκι!

Την ζωή της έχασε μία 7χρονη σε τροχαίο που σημειώθηκε χτες Δευτέρα, στις 20:45 περίπου, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ξιφιανής - Αριδαίας Πέλλας. Φθιώτιδα: Συγκλονιστικό τροχαίο! Ηλικιωμένος έκανε προσπέραση και εμβόλισε οικογένεια!

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονη μητέρα και επέβαινε σε αυτό η 7χρονη κόρη, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τους δυο επιβαίνοντες, ωστόσο το 7χρονο κορίτσι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ η τραυματισμένη μητέρα του διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share