Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Αίγιο: Σήμερα το απόγευμα η κηδεία γιαγιάς και εγγονού!

Το τελευταίο αντίο!

27 Αυγούστου 2019 13:11
Τραγωδία στο Αίγιο: Σήμερα το απόγευμα η κηδεία γιαγιάς και εγγονού!

Σήμερα το απόγευμα, θα πέσει η αυλαία στις Καμάρες Αιγιαλείας, με τις κηδείες της 67χρονης Ευαγγελίας Μπούρδου και του ενός έτους εγγονού της Ιωάννη Μπούρδου.

Βρήκαν τραγικό θάνατο το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, σε τροχαίο δυστύχημα που προκλήθηκε από όχημα που οδηγούσε 28χρονος και το οποίο ξέφυγε από την πορεία του, καβαλώντας το πεζοδρόμιο και τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Η διπλή κηδεία θα τελεστεί τον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στις Καμάρες.

Θρήνος στο Αίγιο: Πώς η βόλτα γιαγιάς και εγγονού κατέληξε σε τραγωδία; (Video)

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 28χρονος οδηγός αυτοκινήτου, το οποίο το απόγευμα της Κυριακής παρέσυρε και σκότωσε μια ηλικιωμένη και ένα μικρό παιδί, στο Αίγιοκαι συγκεκριμένα στην περιοχή των Καμαρών. Τραγωδία στο Αίγιο: Βρέθηκε νεκρός αγρότης!

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που συνέβη όταν ο οδηγός αυτοκινήτου μάρκας BMW, ερχόμενος από το Λαμπίρι με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα. Το αποτέλεσμα ήταν να καβαλήσει το πεζοδρόμιο και να σαρώσει γιαγιά και εγγονό, που είχαν βγει βόλτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός (ο οποίος υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό) δε σταμάτησε για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και συνελήφθη λίγο αργότερα στον Λόγγο, από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιάλειας. Μάλιστα στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε στη θάλασσα και ανέβηκε σε βάρκα αλλά εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε στην Διεύθυνση της Τροχαίας Πατρών, αφού αυτή είναι αρμόδια στο σημείο που συνέβη το δυστύχημα και αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία για το έγκλημά του.

Τα θύματα διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Το χωριό βυθίστηκε στο πένθος για τον άδικο χαμό της γιαγιάς και του εγγονιού της...

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share