Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Σοκ στην Κέρκυρα: Νεκρός 32χρονος άντρας!

Σε εξέλιξη η έρευνα για τα αίτια του θανάτου του!

27 Αυγούστου 2019 17:35
Σοκ στην Κέρκυρα: Νεκρός 32χρονος άντρας!

Ενας τουρίστας 32 ετών εντοπίστηκε νεκρός στην θαλάσσια περιοχή της Ερείκουσας στην Κέρκυρα από τους άνδρες του Λιμενικού.

Την εξαφάνιση του τουρίστα στην Κέρκυρα είχε δηλώσεις φίλη του στις 10.00 το πρωί και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Να σας θυμίσουμε την Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός 37χρονος! Τον μαχαίρωσαν στο κέντρο της πόλης!

Η σορός του 32χρονου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για νεκροψία.

Τραγωδία στην Κάρπαθο: Ανασύρθηκε και η σορός του δεύτερου δύτη!

Ανασύρθηκε η σορός και του δεύτερου δύτη, ενός 60χρονου Τσέχου, που εντοπίστηκε χθες, Κυριακή, νεκρός εντός σπηλιάς και σε βάθος 47 μέτρων στη θαλάσσια περιοχή «Σώκαστρου"» δυτικά της Καρπάθου.

Η σορός ανασύρθηκε το μεσημέρι από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού. Τραγωδία στην Κάρπαθο: Τα μοιραία λάθη των δύο δυτών! (Video)

Χθες εντοπίστηκε και ανασύρθηκε η σορός του 30χρονου Ιρανού εκπαιδευτή καταδύσεων που εντοπίστηκε και αυτή στο ίδιο σημείο.

Οι δύο άτυχοι άνδρες, μαζί με ένα ακόμα φίλο τους, είχαν πάει το μεσημέρι του Σαββάτου στην θαλάσσια περιοχή για υποβρύχιες δραστηριότητες εντός σπηλιάς.

Ο φίλος τους λόγω έλλειψης αέρα κατάφερε να αναδυθεί χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρουν οι άλλοι δύο.

Σοκ στην Κάρπαθο: Επτά τραυματίες σε τουριστικό πλοίο!

Σοκ έπαθαν οι εφτά τραυματίες σε τουριστικό πλοίο στην Κάρπαθο όταν έπεσε σε θαλασσοταραχή! Το τουριστικό πλοίο μετέφερε 162 επιβάτες!

Το πλοίο που είχε αποπλεύσει από το λιμάνι Πηγαδιών με προορισμό το Διαφάνι, με 162 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα, επέστρεψε όπου οι τραυματίες παρελήφθησαν από ιδιωτικό όχημα αρχικά σε ιδιωτική κλινική και από εκεί στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου. Σεισμός στην Κάρπαθο!

Εξι από αυτούς πήραν εξιτήριο, ενώ μία 17χρονη πρόκειται να μεταφερθεί στη Ρόδο για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις.

Στο πλοίο πραγματοποιήθηκε έκτακτη επιθεώρηση από κλιμάκιο της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπιστώθηκαν φθορές στην περιοχή της πλώρης καθώς και φθορά μέρους του καταστρώματος.

Από το Λιμεναρχείο Κάρπαθου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκομίσεως βεβαιωτικού από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share