Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Κάρπαθο: Αγνοούνται δύο δύτες!

Έχουν εγκλωβιστεί σε υποθαλάσσιο σπήλαιο!

25 Αυγούστου 2019 09:01
Θρίλερ στην Κάρπαθο: Αγνοούνται δύο δύτες!

Συνεχίζονται, από νωρίς το πρωί της Κυριακής, οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο δυτών 60 και 35 ετών, με καταγωγή από την Τσεχία και το Ιράν, αντίστοιχα, οι οποίοι αγνοούνται στην Κάρπαθο. Σοκ στην Κάρπαθο: Επτά τραυματίες σε τουριστικό πλοίο!

Οι δύο άνδρες είχαν πάει το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή Σώκαστρο για υποβρύχιες δραστηριότητες εντός σπηλιάς σε βάθος περίπου 45 μέτρων και έκτοτε αγνοούνται.

Ένας ακόμη φίλος τους, τσεχικής καταγωγής, που βούτηξε μαζί τους, αναφέρει πως ρεύματα και θολούρα στο βυθό είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει την επικοινωνία με τους άλλους δύο δύτες.

Στις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των δυτών συμμετέχουν ένα πλωτό του Λιμενικού Σώματος, παραπλέοντα σκάφη, καθώς και ομάδα ιδιωτών δυτών, ενώ οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή είναι καλές.

Στο σημείο έχει ήδη μεταβεί και η Ομάδα Ειδικών Καταδύσεων του Λιμενικού Σώματος, με ελικόπτερο του στρατού, για να επιχειρήσει για τον εντοπισμό των δυτών. το πρωί της Κυριακής. Πρόκειται για μια ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων δυτών που επιχειρεί σε μεγάλα βάθη, με χαρακτηριστική την επιχείρηση διάσωσης πριν από δύο χρόνια στο Φαρμακονήσι, όπου οι δύτες του Λιμενικού επιχείρησαν στα 75 μέτρα.

Σοκαριστικό έγκλημα στην Κάρπαθο: Σκότωσε 68χρονο με 9 μαχαιριές!

Έγκλημα σοκ στην Καρπάθου, όπου εχθες στις 12:10 το βράδυ, ένας 27χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε με περισσότερες από 9 μαχαιριές, έναν 68χρονο ιδιοκτήτη μπαρ στην περιοχή Πηγάδια. Να σας θυμίσουμε ότι αυτή την στιγμή βρίσκεται στην εντατική επιχειρηματίας έπειτα απο επεισόδιο για κόντρες!

Ο 27χρονος, που φαίνεται να αντιμετώπιζε παλαιότερα ψυχολογικά προβλήματα, πήγε στο κατάστημα του 68χρονου και ξαφνικά τράβηξε μαχαίρι και τον χτύπησε για περισσότερες από 9 φορές, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρμόδιες αρχές.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου και εξέπνευσε ενώ η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Ο 27χρονος, όχι μόνο δεν σταμάτησε στις εντολές των αστυνομικών, αλλά αντέδρασε βίαια, έφυγε από το σημείο, έπεσε στη θάλασσα και σύμφωνα με τα όσα είπαν στη Ροδιακή κάτοικοι του νησιού κολύμπησε σε κοντινή βραχονησίδα όπου και κρύφτηκε!

Αμέσως κινητοποιήθηκε και το λιμενικό σώμα όπου στη συνέχεια με πλωτό σκάφος, αστυνομικοί και λιμενικοί έσπευσαν στο σημείο όπου τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Το νησί είναι σοκαρισμένο από το περιστατικό. Ο ίδιος ο δράστης, δεν έδωσε την παραμικρή εξήγηση στους αστυνομικούς για το πως έφθασε στο φονικό.

Τρόμος: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στην Κάρπαθο!

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε στο αεροδρόμιο της Καρπάθου, αεροσκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο-Ρόδο.

Με επιβάτες 46 άτομα και ένα μωρό, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του ανέφερε πρόβλημα και κρίθηκε απαραίτητο να πραγματοποιήσει προσγείωση στο αεροδρόμιο της Καρπάθου.Μάλιστα, πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν αναφέρουν ότι προκλήθηκε έκρηξη στον ένα κινητήρα του αεροσκάφους.

Οι 47 επιβάτες της πτήσης βρίσκονται στο αεροδρόμιο της Καρπάθου αναμένοντας κάποια ενημέρωση για τον τρόπο που θα συνεχίσουν το ταξίδι τους. Το ευτύχημα είναι πως όλοι τους είναι καλά στην υγεία τους

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share