Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Γκλέτσος «κράζει» Κασσελάκη: «Είναι απογοήτευση το παιδί, ψήφο από μένα δεν παίρνει»

Στράφηκε κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

18 Απριλίου 2024 14:57
Γκλέτσος «κράζει» Κασσελάκη: «Είναι απογοήτευση το παιδί, ψήφο από μένα δεν παίρνει»
ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Απόστολος Γκλέτσος σε ανάρτηση του στο Facebook διατύπωσε την άποψη του για τον Στέφανο Κασσελάκη ανοιχτά.

Δείτε επίσης: Τι παράξενο συνέβη στη βάφτιση του Στέφανου Κασσελάκη: «Αυτό το παιδί θα γίνει...»

Αρχικά, μίλησε για απογοήτευση, αποκαλώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ως «παιδί» και μάλιστα πρόσθεσε πως «μέσα στη μεγάλη μας θλίψη για την φυγή του Αλέξη Τσίπρα το αντιμετωπίσαμε σοβαρά».

Απαντώντας σε φίλη του που έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε «λάθος το φευγιό, καθόμαστε και πολεμάμε εντός» και στη συνέχεια αναρωτήθηκε «τώρα τι; άλλα 10 χρόνια δεξιά» για να προσθέσει σε άλλο σχόλιο «ξεφτίλα για όλους μας, τελειώσαμε».

Facebook Γκλέτσος

Στη συνέχεια ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε και σε κριτική που του ασκήθηκε για τη στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη γράφοντας «έκανα την ανάγκη φιλοτιμία απλώς Βασίλη, μέχρι εδώ όμως...».

Στέφανος Κασσελάκης: Θέλει να «σπάσει» το μονοπώλιο στο τρίπτυχο «Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια»

Για άλλη μια φορά τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος χθές (17/4) ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο TikTok ένα βίντεο που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση.

Και αυτό γιατί, με βάση τα λεγόμενα του επιχειρεί να αποσπάσει από τη Νέα Δημοκρατία και τη Δεξιά το μονοπώλιο στο τρίπτυχο «Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια». Μια φράση άρρηκτα συνδεδεμένη με τη Χούντα των Συνταγματαρχών.

«Η καπηλεία του πατριωτισμού, της πίστης και της οικογένειας από τη Δεξιά τελειώνει εδώ» ανέφερε σε βίντεό του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρώντας να «επιτεθεί» στην δεξιά παράταξη και να προσδώσει δικό του νόημα στο τρίπτυχο «Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια» και πρόσθεσε: «Τι σημαίνει πρόοδος; Ότι δεν έχεις ανάγκη να διαφημίσεις τον πατριωτισμό σου με χουντικά συνθήματα όπως οι Αυτιάδες αυτού του τόπου»

Μέσα από το βίντεό του, ο κ. Κασσελάκης επανέφερε και το ζήτημα του διαχωρισμού ανάμεσα στην Εκκλησία και το Κράτος με «διάλογο, αγάπη και συναίνεση».

@skasselakis Για την πρόοδο! #fyp #fypgreece ♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis

Οι απόψεις διίστανται για την υποψηφιότητα Μπελέρη - Σιγή από την Κουμουνδούρου

Αναφορικά με την υποψηφιότητα του Φρέντη Μπελέρη, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σε πρώτο χρόνο, δεν έχει κάνει κάποια σχετική ανακοίνωση, παρά το γεγονός ότι ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναρτώντας παλαιότερα δημοσιεύματα σχετικά με διασυνδέσεις του και την ΜΑΝΗ και την καταδίκη του για κατοχή όπλων στο Δελβινάκι.

Ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να υποστηρίξει «το πόσο ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ και ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΑ έχει σκοπό να φτάσει ο Μητσοτάκης μπας και διασωθεί στις εκλογές».

Ωστόσο, άλλα στελέχη κράτησαν αποστάσεις από τις δηλώσεις Πολάκη και δεν ενεπλάκησαν περαιτέρω.

Παραδείγματος χάριν, Ο Διονύσης Τεμπονέρας, μιλώντας στο Action24, ανέφερε σχετικά με την υποψηφιότητα Μπελέρη πως «δεν έχω κάποιο σχόλιο να κάνω», πως «δεν συζητάμε επί προσώπων» και πως «δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αυτή τη στιγμή αν θα πρέπει να είναι ο ένας ή ο άλλος υποψήφιος».

Σε άλλο σημείο επισήμανε: «δεν κάνω κρίση πολιτικών φρονημάτων, αν κάποιος είναι χρυσαυγίτης, αριστερός ή δεξιός. Υπάρχει μια διαδικασία και μια σύλληψη που έχουμε καταγγείλει, έχουμε ζητήσει με παρέμβασή μας την απελευθέρωση του κ. Μπελέρη και μένω σε αυτό».

Δείτε το απόσπασμα με τις σχετικές δηλώσεις Τεμπονέρα:

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share