Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Τι παράξενο συνέβη στη βάφτιση του Στέφανου Κασσελάκη: «Αυτό το παιδί θα γίνει...»

Η αποκάλυψη έγινε κατά τη συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο στη Νέα Υόρκη

16 Απριλίου 2024 14:27
Τι παράξενο συνέβη στη βάφτιση του Στέφανου Κασσελάκη: «Αυτό το παιδί θα γίνει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Νέα Υόρκη συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο.

«Με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας Σταύρος από το λάδι. Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: αυτός είτε Παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος».

Με την ευκαρία, δείτε επίσης: Απάντηση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη για Ελεονώρα Μελέτη με κορυφαίο παρουσιαστή!

Την παραπάνω φράση εκστόμισε ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης απευθυνόμενος στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής ο οποίος τον άκουγε εκστασιασμένος, όπως μεταδίδει ο ομογενειακός ιστότοπος hellasjournal.com.

Λίγη ώρα μετά, στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Ελπιδοφόρος έγραψε ότι ο κ. Κασσελάκης «σέβεται και εκτιμά το ρόλο της Εκκλησίας»:

«Με χαρά υποδέχθηκα στην Αρχιεπισκοπή μας τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη, ένα παιδί της Ομογένειάς μας, που σέβεται και εκτιμά το ρόλο της Εκκλησίας μας. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία στην προσπάθειά του για πρόοδο της αγαπημένης μας Ελλάδας» έγραψε στην ανάρτησή του ο Ελπιδοφόρος.

Στο επίκεντρο της συνάντησης (του κ. Κασσελάκη με τον Αρχιεπίσκοπο), που έγινε σε εξόχως θετικό κλίμα τέθηκαν τα εθνικά θέματα, ζητήματα ενίσχυσης της συνεργασίας της Ομογένειας και του Ελληνικού κράτους, καθώς και ζητήματα εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος.

Κασσελάκης και Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος

Από τη δική του πλευρά, ο Στέφανος Κασσελάκης επαναβεβαίωσε την ισχυρή στήριξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο και φυσικά την Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

Ο Σεβασμιότατος εξέφρασε τη χαρά του που ένας ομογενής ανέλαβε μια τόσο σημαντική θέση στο ελληνικό κράτος.

Ο κ. Κασσελάκης συμμετείχε σε γεύμα εργασίας με οικονομικούς και επενδυτικούς φορείς, συναντήθηκε με την ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής και παραβρέθηκε στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Ηνωμένων Πολιτειών στο Κεφαλλονίτικο Σπίτι «Κέφαλος».

Σήμερα (16/04)ο κ. Κασσελάκης θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με Αμερικανούς βουλευτές και αξιωματούχους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share