Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Ξεκαθαρίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Αδύνατον αυτή η καταστροφή να μην φέρει αύξηση στις τιμές των τροφίμων» (videos)

«Δεν είμαστε σκορποχώρι, είμαστε κυβέρνηση»

14 Σεπτεμβρίου 2023 12:26
Ξεκαθαρίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Αδύνατον αυτή η καταστροφή να μην φέρει αύξηση στις τιμές των τροφίμων» (videos)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Για τις επιπτώσεις που θα έχουν στην καθημερινότητα των πολιτών οι καταστροφικές πλημμύρες μίλησε ο υπουργός Εργασαίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφερθείς στις συνέπειες των καταστροφικών πλημμύρων, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι «είναι αδύνατον αυτή η καταστροφή να μην φέρει αύξηση στις τιμές των τροφίμων». Εξήγησε ότι είναι τόσο μεγάλο το μερίδιο παραγωγής στη Θεσσαλία σε σχέση με το σύνολο της αγοράς στην Ελλάδα, που είναι βέβαιο ότι η έλλειψη αυτής της παραγωγής θα οδηγήσει σε αύξηση στις τιμές σε όλη την υπόλοιπη παραγωγή.

Δείτε επίσης: Άδωνις Γεωργιάδης: «Για να εκλέγεται ο Αγοραστός τόσα χρόνια στην περιφέρεια λέτε να μην έκανε τίποτα;»

Όπως σημείωσε, όσο αποκαλύπτεται το μέγεθος της καταστροφής, σε ένα βαθμό θα επηρεάσει τις ζωές όλων μας, και άμεσα, με την έννοια ό,τι ανακουφιστικά μέτρα που θα μπορούσε να λάβει η κυβέρνηση, δε θα τα πάρει, γιατί τα χρήματα θα πρέπει να πάνε στην αποκατάσταση αυτής της περιοχής.

Διαβεβαίωσε πως δε θα χαθεί ούτε μία θέση εργασίας στις πληγείσες περιοχές.

Ερωτηθείς για την επίδοση της κυβέρνησης και το ενδεχόμενο δομικών κυβερνητικών αλλαγών, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως δεν είναι δική του δουλειά να πει ότι είναι ικανοποιημένος από την κυβέρνηση, είναι του πρωθυπουργού. «Δεν είμαστε σκορποχώρι, είμαστε κυβέρνηση, κανένας μας δε γίνεται να κατηγορεί ο ένας τον άλλο», συμπληρωσε.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share