Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021

Μαρία Απάτζιδη: Η καυτή κοπέλα που μπαίνει στην Βουλή με τον Γιάνη Βαρουφάκη!

Η πιο καυτή παρουσία στη νέα Βουλή!

8 Ιουλίου 2019 15:18
Μαρία Απάτζιδη: Η καυτή κοπέλα που μπαίνει στην Βουλή με τον Γιάνη Βαρουφάκη!

Ένα κορίτσι που μπαίνει στη Βουλή και μάλιστα αναμένεται να δώσει μια διαφορετική νότα στο «σώμα» είναι η Μαρία Απάτζιδη. Μια νέα γυναίκα πολύ σικάτη που γεννήθηκε στην Πρώην Σοβιέτικη Ένωση και μεγάλωσε στο Μενίδι.

Η Μαρία είναι η απόλυτη αφορμή να βλέπουμε απο φέτος περισσότερο τις συνεδριάσεις της Βουλής. Να τονίσουμε πως η Μαρία Απατζίδη εξελέγη Βουλευτής με το "Μέρα 25" του Γιάνη Βαρουφάκη! Ήταν υποψήφια στην Ανατολική Αττική και συγκέντρωσε συνολικά 2,130 ψήφους! Και τώρα που την βλέπουμε καλύτερα όχι άδικα!

Δείτε φωτογραφίες της Μαρίας Απατζίδη στο Athensmagazine.gr:

Μαρία Απάτζιδη: Η καυτή κοπέλα που μπαίνει στην Βουλή με τον Γιάνη Βαρουφάκη!

Μαρία Απάτζιδη: Η καυτή κοπέλα που μπαίνει στην Βουλή με τον Γιάνη Βαρουφάκη!

Γιάνης Βαρουφάκης: Οι βουλευτές του ΜέΡΑ25 θα έχουν αισθητή παρουσία στην Βουλή!

Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι ικανοποιημένος με το εκλογικό αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογώντης 7ης Ιουλίου! Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι οι βουλευτές του ΜέΡΑ25 θα έχουν αισθητή παρουσία στην Βουλή! Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωση που επιβράβευσε τους πολίτες που πήγαν να ψηφίσουν από το να απέχουν!

Ενδεικτική είναι η πρώτη δήλωσή του μετά τη γνωστοποίηση των πρώτων αποτελεσμάτων που πιστοποιούσαν την είσοδό του στη Βουλή: Ο κ. Βαρουφάκης έκανε λόγο για «ανένδοτο αγώνα» απέναντι τόσο στην κυβέρνηση της Ν.Δ. όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο θεωρεί συνυπεύθυνο –όπως χαρακτηριστικά ανέφερε– για το γεγονός ότι η χώρα μας έχει μετατραπεί σε «χρεοδουλοπαροικία».

Μέσα σε πανηγυρικό περιβάλλον που επικρατούσε από νωρίς στα γραφεία του ΜέΡΑ25, ο κ. Βαρουφάκης αρχικώς σχολίασε τις πρώτες τοποθετήσεις της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη επί του εκλογικού αποτελέσματος, λέγοντας πως ο νέος πρωθυπουργός θα πρέπει να «αναγνώσει» το μήνυμα της κάλπης ως «αρνητική ψήφο» προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τις πολιτικές των μνημονίων.

Σημείωσε, μάλιστα, ότι η χθεσινή ψήφος ήταν ένα είδος «αντίλαλου» για το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν ανατρέψει το «Οχι» του δημοψηφίσματος του 2015. Τότε, είπε, ήταν που μπήκαν στις ράγες οι εξελίξεις και όλοι οι παράγοντες που οδήγησαν στη χθεσινή εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο λαός τιμωρεί τα κόμματα που βάζουν τη χώρα σε μνημόνια» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η απερχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τη χώρα σε δύο μνημόνια. Για να συνεχίσει εκφράζοντας την εκτίμηση πως οι αρνητικές για τον λαό πολιτικές θα συνεχιστούν από τη νεοεκλεγείσα κυβέρνηση. «Η μνημονιακή Ελλάδα μπήκε σε ένα νέο κεφάλαιο που φοβόμαστε ότι θα είναι πιο σκοτεινό», τόνισε ο κ. Βαρουφάκης για να προσθέσει: «Εμείς θα συνεχίσουμε με συνέπεια και μετριοπάθεια να μιλάμε, αλλά και με πλήρη ανυπακοή σε όλες τις πολιτικές που διώχνουν τους νέους από τη χώρα». Είναι στο πλαίσιο αυτό που έκανε λόγο για έναρξη «ανένδοτου αγώνα», μιλώντας για την ύπαρξη μιας «παρασιτικής ολιγαρχίας που η Ν.Δ. θα αρχίσει να θεμελιώνει πάνω στο 4ο μνημόνιο που κληροδότησε ο ΣΥΡΙΖΑ».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share