Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αρκάς: «Μαντέψτε ποιος έχασε» - Τρία νέα σκίτσα!

Σχολιάζει το αποτέλεσμα των εκλογών!

8 Ιουλίου 2019 11:11
Αρκάς: «Μαντέψτε ποιος έχασε»  - Τρία νέα σκίτσα!

Ο Αρκάς σχολιάζει το αποτέλεσμα των εκλογών με δύο σκίτσα του.
Στο ένα σκίτσο πρωταγωνιστεί η μορφή ενός άνδρα ο οποίος λέει «Όταν όλα τα κόμματα δηλώνουν κερδισμένα, μαντέψτε ποιος έχασε». Πρίν λίγες ώρες φυσικά είχε αφήσει το μήνυμα του προς τους ψηφοφόρους!

Στο δεύτερο σκίτσο που ανέβασε οταν έγιναν γνωστά τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών υπάρχει ένα post it το όποιο γράφει «να μην ξεχάσω να γίνω σοσιαλδημοκράτης», με σαφή αναφορά στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας χθες, μετά την παραδοχή της ήττας του λέγοντας ότι η εντολή που έλαβε είναι εντολή μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ σε μια μεγάλη παράταξη.

Στο τρίτο σκίτσο ο Αρκάς εμπνέεται από τον Καβάφη και βάζει τον ήρωά του να αναρωτιέται «Και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς Βαρβάρους;».

Αρκάς: Η «Δραπετσώνα» και η αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από το Μαξίμου!

Λίγο πριν τις εθνικές εκλογές και με ένα νέο σκίτσο σχολιάζει ο Αρκάς τις μέρες που μένουν στον ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο σκιτσογράφος αυτή τη φορά χρησιμοποιεί το τραγούδι «Δραπετσώνα» για να επισημάνει την αλλαγή ενοίκου που έρχεται σε λίγες ημέρες.

Στο σκίτσο εμφανίζεται κάποιος μέσα από το Μαξίμου να τραγουδάει τους στίχους «παρ' το στεφάνι μας, παρ' το γεράνι μας» που στο τραγούδι ακολουθούνται από τους στίχους «στη Δραπετσώνα (σ.σ. στο Μαξίμου) πια δεν έχουμε ζωή».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αρκάς: Νέο σκίτσο για τις «γλώσσες» του πρωθυπουργού!

Αρκάς: Δύο νέα φαρμακερά σκίτσα!

Για περισσότερες πολιτικές ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share