Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ψήφισε ο Βαρουφάκης: «Συγχαρητήρια σε όλους τους πολίτες που σηκώνονται από τον καναπέ τους και πηγαίνουν να ψηφίσουν»

Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα!

7 Ιουλίου 2019 10:04
Ψήφισε ο Βαρουφάκης: «Συγχαρητήρια σε όλους τους πολίτες που σηκώνονται από τον καναπέ τους και πηγαίνουν να ψηφίσουν»

Στο Παλαιό Φάληρο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Μίλησε για την «γιορτή της Δημοκρατίας», τονίζοντας πως «η Δημοκρατία ανήκει μόνο σε αυτούς που έχουν το κουράγιο να την υπερασπιστούν σήμερα.

Ο μόνος τρόπος να την υπερασπιστούμε είναι ψηφίζοντας στη βάση των προγραμμάτων των κομμάτων και της πορείας τους».

«Συγχαρητήρια σε όλους τους πολίτες που σηκώνονται από τον καναπέ τους και πηγαίνουν να ψηφίσουν και στους υποψηφίους που εκτίθενται. Προχωράμε!», είπε.

Eκλογές 2019: Πότε θα υπάρχει η πρώτη ασφαλής εκτίμηση;

Υπενθυμίζεται ότι οι κάλπες των βουλευτικών εκλογών 2019 έχουν ανοίξει από τις 7:00 το πρωί, δίχως, μέχρι στιγμής, να έχουν προκύψει σημαντικά προβλήματα.

Σε ό,τι αφορά το exit poll των σημερινών εκλογών, υπενθυμίζεται ότι θα είναι κοινό για όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Συγκεκριμένα, το ίδιο exit poll εκτίμησης των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών θα ανακοινώσει και η ERT, που στις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο είχε δώσει το δικό της exit poll.

Η ανακοίνωση του exit poll 2019 έχει καθοριστεί να γίνει στις 19:00, ακριβώς. Να σημειωθεί ότι το υπουργείο Εσωτερικών έχει εκδώσει έναν αναλυτικό οδηγό για τους ψηφοφόρους που θα δώσουν το «παρών» στις βουλευτικές εκλογές 2019.


Περίπου δυο ώρες μετά από το exit poll, γύρω στις 21:00, αναμένεται να γίνει και η πρώτη ασφαλής εκτίμηση των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών 2019, από τα στοιχεία που θα έχει ήδη στη διάθεσή της η Singular Logic.

Οι επίσημες ανακοινώσεις του ΥΠΕΣ για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών 2019 αναμένεται να γίνουν από τον υπηρεσιακό ΥΠΕΣ Αντώνη Ρουπακιώτη.

Υπενθυμίζεται ότι, μεταξύ άλλων, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών έχει δώσει στη δημοσιότητα ειδικές συμβουλές για τους δικαστικούς αντιπροσώπους, στις οποίες αναφέρονται τα 15 «καραμπινάτα» λάθη που οδηγούν στην ακύρωση του ψηφοδελτίου.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share