Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Νέα Ερυθραία: Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 22χρονο μοτοσικλετιστή (video)

Ο άτυχος νεαρός δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει

17 Μαΐου 2024 16:59
Νέα Ερυθραία: Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 22χρονο μοτοσικλετιστή (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τροχαίο δυστύχημα στην Νέα Ερυθραία: Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (17/5) στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου οδηγού.

Με την ευκαιρία, διαβάστε: Νέα Ερυθραία: Σύγκρουση ΙΧ με μοτοσικλέτα – Νεκρός ο 22χρονος μοτοσικλετιστής

Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο οδηγός του δίκυκλου να περνάει στο αντίθετο ρεύμα και να καταλήγει στο πεζοδρόμιο, μπροστά από αυτοκίνητο. Εκείνη την ώρα στο όχημα έμπαινε ο οδηγός του, που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοραίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν η μηχανή, κινούμενη επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη, στο ρεύμα προς Πολιτεία, χτυπήθηκε από διερχόμενο ΙΧ το οποίο βρισκόταν στην ίδια λωρίδα κυκλοφορίας. Ο 22χρονος έχασε τον έλεγχο του τιμονίου και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Στα πλάνα βλέπουμε τις σπίθες που δημιουργήθηκαν από την ταχύτητα με την οποία η μηχανή έπεσε στο έδαφος καθώς και το κράνος το οποίο ο 22χρονος κρατούσε στο χέρι του.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την καταγραφή του συμβάντος, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον νεκρό μοτοσικλετιστή στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Πηγή βίντεο: newsbomb

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share