Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ηλιούπολη: Το σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα και μετά να αυτοκτόνησε

Ο μυστήριωδης άνδρας με τα μαύρα

11 Απριλίου 2024 10:49
Ηλιούπολη: Το σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα και μετά να αυτοκτόνησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις σκιώδεις γωνίες της υπόθεσης της 63χρονης μητέρας και του 36χρονου γιου της που εντοπίστηκαν νεκροί το βράδυ της Τετάρτης (10/4) μέσα στο διαμέρισμα στη Ηλιούπολη προσπαθούν να φωτίσουν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών.

Διαβάστε επίσης: Τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: Μάχη για την ζωή της δίνει η 22χρονη Φανή!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν ως πιθανότερο το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας και προσπαθούν να σκιαγραφήσουν τα όσα συνέβησαν πριν μάνα και γιος καταλήξουν νεκροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι των θυμάτων είχε εικόνα αναστάτωσης ενώ η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν ξεκλείδωτη χωρίς όμως να βρεθούν ίχνη παραβίασης ή διάρρηξης.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε μία καρέκλα στο σαλόνι, ενώ ο 36χρονος βρέθηκε στο κρεβάτι της μητέρας του, ωστόσο από την πρώτη εικόνα φαίνεται πως δεν δέχθηκε εκεί τον πυροβολισμό χωρίς όμως ακόμα να έχει ξεκαθαριστεί η «διαδρομή» που ακολούθησε για να καταλήξει στο δωμάτιο της μητέρας του.

Επιπλέον διαπιστώθηκε πως οι δύο άνθρωποι δεν πέθαναν την ίδια χρονική στιγμή, ενώ στο διαμέρισμα βρέθηκε και μια καραμπίνα, η οποία, όμως, εντοπίστηκε μακριά από τις σορούς των δύο ανθρώπων.

Τα σενάρια που εξετάζονται από τις Αρχές είναι δύο. Το πρώτο είναι κάποιος τρίτος να μπήκε στο σπίτι, να διέπραξε το έγκλημα και να έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτός. Το δεύτερο, το οποίο είναι και το επικρατέστερο, είναι ο γιος να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Δεν αποκλείεται δηλαδή να αυτοτραυματίστηκε, να κατάφερε να κάνει κάποια βήματα και να έφτασε στο δωμάτιο της μητέρας του, όπου και κατέληξε.

Ακόμα η έρευνα είναι σε εξέλιξη, ως εκ τούτου είναι δύσκολο να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.
Πάντως, κάτοικος της περιοχής έκανε λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής από το σπίτι του εγκλήματος.

Παράλληλα, μια άλλη κάτοικος μιλά για ένα μυστηριώδη άνδρα με μαύρα ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα κινείτο περίεργα στον ακάλυπτο χώρο της τριπλοκατοικίας.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος είχε το τελευταίο διάστημα έντονους καβγάδες με τη μητέρα του χωρίς να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν γείτονες παραπονέθηκαν για τη μυρωδιά. Στο διαμέρισμα κλήθηκε κλειδαράς ο οποίος άνοιξε την πόρτα με τους αστυνομικούς να αντικρίζουν το θλιβερό θέαμα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες μητέρα και γιος είχαν να εμφανιστούν στη γειτονιά από την περασμένη Πέμπτη.

Διπλός θάνατος στην Ηλιούπολη
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Διπλός θάνατος στην Ηλιούπολη
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Διπλός θάνατος στην Ηλιούπολη
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ηλιούπολη: Αίνιγμα με τους θανάτους μητέρας και γιου από το ίδιο όπλο - Τι εξετάζει η Αστυνομία

Έντονη αναστάτωση έχει προκληθεί σε γειτονιά της Ηλιούπολης μετά την είδηση ότι δύο άνθρωποι, μια μητέρα 63χρονών και ο γιος της 36χρονών βρέθηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους από πυροβολισμούς.

Το φονικό αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/4) όταν μια γειτόνισσα ειδοποίησε την Αστυνομία αναφορικά με μια άσχημη μυρωδιά που προερχόταν από το διαμέρισμα.

Δείτε επίσης: Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία της Κυριακής - «Έχω πάθει σοκ, το ακούω live...» (video)

Οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στο διαμέρισμα της οδού Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη, με τη βοήθεια κλειδαρά, μπήκαν μέσα και βρέθηκαν ενόψει ενός αποτρόπαιου σκηνικού.

Στο σαλόνι του σπιτιού βρισκόταν μια νεκρή 63χρονη γυναίκα καθισμένη σε καρέκλα και φέροντας σφαίρα στο κεφάλι.

Στο διπλανό υπνοδωμάτιο εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι, επίσης από πυροβολισμό στο κεφάλι, ο γιος της.

Διπλή ανθρωποκτονία ή οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη;

Οι Αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση και εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια. Αν και το επικρατέστερο είναι ότι πρόκειται για δολοφονία, καθώς μια καραμπίνα εντοπίστηκε σε άλλο δωμάτιο, μακριά και απο τα δύο πτώματα, με αποτέλεσμα το σενάριο της αυτοκτονίας να καθίσταται δυσκολότερο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το σενάριο της δολοφονίας ενισχύεται από το γεγονός ότι η πίσω πόρτα του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου ήταν παραβιασμένη και δεν αποκλείεται κάποιος να μπήκε από τη πίσω πόρτα με σκοπό τη ληστεία ή τη δολοφονία, με άγνωστα κίνητρα.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το διαμέρισμα ήταν ακατάστατο, σαν κάποιος να το είχε ψάξει.

Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η εξέταση της καραμπίνας αλλά και η ιατροδικαστική εξέταση.

Η γυναίκα που ειδοποίησε την Άμεση Δράση σημείωσε ότι τα θύματα εδώ και μερικές μέρες δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής και συυγκεκριμένα από την περασμένη Πέμπτη.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της οικογένειας έχει πεθάνει εδώ και χρόνια.

Γείτονας της οικογένειας, μιλώντας στην ΕΡΤ, σημείωσε πως η οικογένεια έχει άλλη μια κόρη, η οποία ωστόσο έχει απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό από το διαμέρισμα.

«Την γνωρίζαμε την οικογένεια. Ο γιος μου έχει μεγαλώσει με τον Γιάννη. Από κάτω έμενε η γιαγιά του. Εδώ και 36χρόνια που μένω εδώ, δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα. Μάνα και γιος ήταν μια χαρά. Θα μπορούσε να είναι διάρρηξη, ληστεία» τόνισε ένας γείτονας στον ΑΝΤ1.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share