Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Θρήνος στην Χαλκίδα: 60χρονος κατέρρευσε μέσα στη μέση του δρόμου - Πέθανε περιμένοντας το ΕΚΑΒ

Η έλλειψη ασθενοφόρων βάζει καθημερινά σε κίνδυνο τη ζωή δεκάδων ασθενών

9 Απριλίου 2024 12:50
Θρήνος στην Χαλκίδα: 60χρονος κατέρρευσε μέσα στη μέση του δρόμου - Πέθανε περιμένοντας το ΕΚΑΒ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε στην Χαλκίδα η είδηση του θανάτου 60χρονου, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του στη μέση του δρόμου το πρωί της Τρίτης 9/4, και πέθανε περιμένοντας ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το eviathema.gr, πολίτες που κάλεσαν το ΕΚΑΒ περίμεναν 40 λεπτά μέχρι εκείνο να έρθει με αποτέλεσμα ο ασθενής να αφήσει την τελευταία το πνοή.

Ειδικότερα, ήταν λίγο μετά τις 09:00 το πρωί, όταν ο άτυχος άνδρας καθώς περπατούσε επί της οδού Τσιριγώτη στη Χαλκίδα, κατέρευσε και λιποθύμησε.

Πέθανε περιμένοντας το ΕΚΑΒ άνδρας στη Χαλκίδα

Δείτε επίσης: Σοκ στην Χαλκίδα: 13χρονη κατήγγειλε την μητέρα της - Την έριξε κάτω και την χτύπησε στο κεφάλι

Περαστικοί μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ ώστε να σταλεί ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες. Μόλις λίγα λεπτά πριν τις 10:00 και το ασθενοφόρο ακόμη δεν είχε φτάσει.

Όσοι βρίσκονταν στο σημείο στέκονταν παγωμένοι βλέποντας ότι ο άνδρας δεν συνερχόταν, είχε καταλήξει και ακόμη δεν είχε έρθει το ΕΚΑΒ, έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Περιπολικό του ΑΤ Χαλκίδας βρέθηκε άμεσα στο σημείο. Στις 10:18 φτάνει το ΕΚΑΒ το οποίο παραλαμβάνει τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και τον οδηγεί στο Νοσοκομείο.

Βαρυποινίτης, που κυκλοφορούσε ελεύθερος, λήστευε στην Αθήνα και διακινούσε ναρκωτικά στη Χαλκίδα!

Καταδικασμένος σε βαριά ποινή που του είχε επιβληθεί τελεσίδικα στην Αθήνα για συμμετοχή σε σπείρα που έκανε ληστεία ήταν ένας κακοποιός ο οποίος, όχι μόνο εξακολουθούσε να παραμένει ελεύθερος, αλλά “μετακόμισε” στην Χαλκίδα όπου ασχολήθηκε με την διακίνηση ναρκωτικών.

Εκεί συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας που διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 19 ετών και δύο ημερών για σύσταση συμμορίας και ληστεία, αλλά και διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που διέτασσε την σύλληψη και την κράτησή του για διακίνηση ναρκωτικών.

Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, ο βαρυποινίτης οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Εκκρεμούσαν δυο εντάλματα σε βάρος του

Στην Χαλκίδα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και ένας ακόμη κακοποιός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δυο εντάλματα σύλληψης.

Το ένα είχε εκδοθεί από το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας για παραβίαση περιοριστικών όρων και το άλλο από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Χαλκίδας για διακεκριμένη κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας που έδωσε εντολή να κρατηθεί ώσπου να απολογηθεί και, στη συνέχεια, να οδηγηθεί στις φυλακές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share