Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

«Θερμή φουρτούνα» από τον Θοδωρή Κολυδά: «Ισχυρό φορτίο! 15 βαθμοί πάνω από το κανονικό...»

«SOS» από τον διευθυντή της ΕΜΥ!

29 Μαρτίου 2024 23:13
«Θερμή φουρτούνα» από τον Θοδωρή Κολυδά: «Ισχυρό φορτίο! 15 βαθμοί πάνω από το κανονικό...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Καλοκαιρινός» θα είναι ο καιρός τον Απρίλιο καθώς προβλέπονται θερμοκρασίες κατά 12 με 15 βαθμούς πάνω από τις κανονικές για την εποχή, σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Όπως εξηγεί ο κ. Κολυδάς σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, δύο είναι τα κύρια κύματα υψηλών θερμοκρασιών στη χώρα μας αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, καθώς ήδη επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες από την Τετάρτη.

Την επόμενη εβδομάδα, από την 1η Απριλίου, σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, θα έχουμε νέα άνοδο της θερμοκρασίας, ενώ τάση επικράτησης κανονικών για την εποχή θερμοκρασιών διαφαίνεται αυτή τη στιγμή μόνο κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα.

Σκληρή αλήθεια από τον Γιάννη Καλλιάνο: «4 μέρες Σαχάρα με 33άρια...»

Καιρός: Ηχηρή προειδοποίηση για προσοχή από την Κυριακή (31/3) και μετά είχαμε από τον Γιάννη Καλλιάνο, που μας προετοιμάζει για πολύ υψηλές θερμοκρασίες και αφρικανική σκόνη!

«Πολύ θερμές αέριες μάζες από την Κυριακή. Νοτιάδες που θα εκτοξεύσουν πάλι τον υδράργυρο και τη σκόνη. Θα καλύψει όλα τα Βαλκάνια και σχεδόν ολόκληρη τη Μεσόγειο. Από Κυριακή μέχρι και Τετάρτη αυτό το σκηνικό. Θα δούμε 30άρια, έως και 33 βαθμούς στην Κρήτη. Θα φτάσει η στιγμή που θα καθιερωθεί το τροπικό κλίμα όπως βλέπουμε και από τη μια μέρα στην άλλη θα πηγαίνουμε από το ζεστό στο κρύο», σημείωσε ο έμπειρος μετεωρολόγος.

Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share