Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Τέμπη: «Βαγόνι 3, θέση 74. Γύρω σκοτάδι» - Η συγκλονιστική μαρτυρία επιζήσασας που «είδε» το δυστύχημα προτού γίνει

«Σκέφτομαι, ε, ας μην κόψω εισιτήριο σε πρώτο ή δεύτερο βαγόνι, άνθρωποι είμαστε μη γίνει και τίποτα, κανένας εκτροχιασμός δηλαδή»

29 Φεβρουαρίου 2024 10:05
Τέμπη: «Βαγόνι 3, θέση 74. Γύρω σκοτάδι» - Η συγκλονιστική μαρτυρία επιζήσασας που «είδε» το δυστύχημα προτού γίνει
Από Εύη Κουρίδου

Συγκλονίζει η μαρτυρία μίας επιζήσασας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, που αφαίρεσε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Με ανάρτησή της στο Facebook, έναν χρόνο μετά, μιλά για τη μέρα που η ζωή της άλλαξε για πάντα.

«Ένας δυνατός κρότος και το τρένο σταματάει. Είμαι ζωντανή. Γύρω σκοτάδι», γράφει η Βικτώρια Ιωσηφίδου για τη στιγμή της σύγκρουσης των τρένων.

«Στα αριστερά έξω από το βαγόνι μια φωτιά καίει. Πρέπει να βγούμε το συντομότερο από εδώ. Πρέπει να φύγουμε άμεσα. Πριν γίνει καμιά έκρηξη… Ο νεαρός απέναντι μου σηκώνεται. Έχει αίματα στο πρόσωπο», αναφέρει στην εξιστόρησή της

«Σκέφτομαι, ε, ας μην κόψω εισιτήριο σε πρώτο ή δεύτερο βαγόνι, άνθρωποι είμαστε μη γίνει και τίποτα, κανένας εκτροχιασμός δηλαδή», συνεχίζει τη συγκλονιστική της περιγραφή.

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

Σπαράζει καρδιές η Ζωή Παπαδοπούλου: «Όμορφό μου κορίτσι...» - Το συγκινητικό μήνυμα για την Αγάπη Τσακλίδου που χάθηκε στα Τέμπη

Τέμπη: Ένας χρόνος συμπληρώθηκε χθες, 28 Φεβρουαρίου, από την ημέρα που βάφτηκε «μαύρη» για την Ελλάδα, καθώς 57 ψυχές έχασαν τη ζωή τους στη φονική σύγκρουση δύο τρένων στα Τέμπη.

Ένα από τα θύματα που πέθαναν τόσο άδικα ήταν και η 23χρονη Αγάπη Τσακλίδου, η οποία ήταν μαθήτρια της Ζωής Παπαδοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο γεμάτο από φωτογραφίες της, το οποίο συνόδευσε με ένα σπαρακτικό μήνυμα.

«Η Αγάπη. Είχα την τύχη να είναι μαθήτρια μου, και να έχω ηχογραφήσει τα μαθήματα μας. Οι αγαπημένες της ερμηνεύτριες η Πίτσα Παπαδοπούλου και η Χάρις Αλεξίου. Εδώ η Αγάπη τραγουδάει το “Μινοράκι”, τόσο όμορφα και ζεστά, είχαμε πει ότι θα ετοιμάζαμε ένα ντέμο με δύο τραγούδια ένα από αυτά θα ήταν κι αυτό. Μπήκε όμως στο πιο “ασφαλές μέσο”, στο τρένο των Τεμπών και δεν γύρισε στους γονείς της, σε εμάς, στη ζωή της. Ταλαντούχο μου όμορφο και αληθινό κορίτσι, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ και πίστεψε με, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ηρεμήσει η όμορφη και σπάνια ψυχή σου» έγραψε η Ζωή Παπαδοπούλου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share