Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Φωτιά σε ψητοπωλείο στην Πεύκη - Τραυμάτισαν εργαζόμενο του καταστήματος

"Δεν είχα δεχτεί απειλές" υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης

21 Νοεμβρίου 2023 07:38
Φωτιά σε ψητοπωλείο στην Πεύκη - Τραυμάτισαν εργαζόμενο του καταστήματος
Από Βασίλης Σακουλέβας

Φωτιά σε ψητοπωλεία στην Πεύκη, επί της οδού Βύρωνος, έβαλαν τα ξημερώματα, περίπου στις 03:00, τρεις άνδρες. Διαβάστε επίσης, τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό είχαμε νωρίτερα το πρωί στην Λεωφόρο Συγγρού.

Οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία του ψητοπωλείου, έριξαν βενζίνη με μπιτόνι και έβαλαν φωτιά. Αμέσως τους δράστες αντελήφθη φύλακας του καταστήματος, τον οποίο τραυμάτισαν στο κεφάλι.

Φωτιά σε ψητοπωλείο στην Πεύκη - Τραυμάτισαν εργαζόμενο του καταστήματος

Η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις στην κουζίνα του καταστήματος .Στο σημείο αμέσως έσπευσε η Πυροσβεστική. Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα που έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο πριν επεκταθεί σε παρακείμενα κτίρια.Από τη φωτιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο εστιατόριο.

Σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού – Νεκρή η συνοδηγός, βαριά τραυματίας ο οδηγός του ΙΧ (Video)

Ένας νεκρός και μια βαριά τραυματισμένη είναι ο τραγικός απολογισμός από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της στην Συγγρού. Δείτε επίσης: Τραγωδία στον Βόλο: Σκοτώθηκε ζευγάρι σε τροχαίο - Συγκρούστηκε η μηχανή τους με ΙΧ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητα, και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο και έγινε μία άμορφη μάζα. Το τροχαίο συνέβη στη λεωφόρο Συγγρού στη γέφυρα στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος».

«Ξερίζωνε σκεπές ο αέρας και αυτός πήγαινε παραγγελίες»: Θρήνος στη Θεσσαλονίκη για τον 39χρονο ντελιβερά - Πάνω από 50 οι νεκροί τα τελευταία χρόνια

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (18/11) στην Κάτω Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη, με έναν 39χρονο διανομέα να χάνει τη ζωή του μετά από σύγκρουση με ΙΧ.

Υπενθυμίζεται πως αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος συγκρούστηκε στις 23:00 με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 39χρονος με αποτέλεσμα τον αρχικά σοβαρό τραυματισμό του. Ο άτυχος 39χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου κατέληξε χθες (19/11) τα ξημερώματα.

Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων

«Τη στιγμή που αέρας ξεριζώνει δέντρα που πέφτουν σε δρόμους, σχεδόν βυθίζει αντιτορπιλικά στην παραλία, ξηλώνει σκεπές σε αθλητικούς χώρους που παίζουν μικρά παιδιά όπως στην θέρμη, την ώρα οι ριπές του ανέμου φτάνουν τα 106 χλμ/ώρα, θεωρείται φυσιολογικό να έχουμε συναδέλφους πάνω στα μηχανάκια να δουλεύουν 10ωρα και 12ωρα».

«Θα επιδιώξουμε, όπως κάνουμε πάντα άλλωστε, να αποδοθούν οι ευθύνες στο ακέραιο σε όσους είναι υπαίτιοι. Παρ όλα αυτά δεν μπορούμε να μην αναδείξουμε για άλλη μια φορά όλα αυτά που έχουν κοστίσει την ζωή σε πάνω από 50 συναδέλφους μας τα τελευταία χρόνια. Την ανυπαρξία μέτρων ασφάλειας, την ανυπαρξία κρατικής μέριμνας και την ακόρεστη όρεξή των μεγάλων εταιριών του κλάδου να μας ξεζουμίσουν μέχρι τελικής πτώσης».

Θρήνος στην Κορινθία: Νεκρά δύο παλικάρια, 22 και 23 ετών, σε τροχαίο - Ο ένας εκ των δύο νεκρών ήταν εποχικός πυροσβέστης

Η Κορινθία βυθίζεται στο πένθος μετά τον χαμό δύο νέων, ηλικίας 22 και 23 ετών, που έχασαν τη ζωή τους σε ένα τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, κοντά στην Κινέττα.

Οι νεαροί επέστρεφαν από ένα πάρτι γενεθλίων στην Αθήνα, όταν συνέβη το ατύχημα. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι συντετριμμένοι από τον απώλεια αυτή και η θλίψη καλύπτει την περιοχή.

Στο ύψος της Κινέττας, ενώ το όχημα κινούταν στο ρεύμα προς Κόρινθο ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο-για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής-με αποτέλεσμα το αμάξι να καρφωθεί στις προστατευτικές μπάρες.

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν νεκροί ο 22χρονος και ο 23χρονος και τραυματίας ο οδηγός του αυτοκίνητου ο οποίος σώθηκε γιατί φορούσε ζώνη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Το ένα από τα δύο θύματα είχε καταγωγή από το Σπαθοβούνι και υπηρετούσε ως εποχικός Πυροσβέστης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου ενώ ο 23χρονος φίλος του ήταν κάτοικος Λουτρακίου.

Η Ένωση Πυροσβεστών Κορινθίας αποχαιρετά τον 22χρονο Γιάννη μέσα απο τη σελίδα της στο Facebook αναφέροντας: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του από όλους εμάς». Τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού στέλνουν και οι συνάδελφοί του, εποχικοί Πυροσβέστες, γράφωντας: «Σήμερα η οικογένεια μας θρηνεί άλλο ένα μέλος της. Καλό ταξίδι συνάδελφε Γιάννη...»

«Ήταν ένας πολύ καλός συνάδελφος. Ένα εξαιρετικό παιδί και αγαπητός σε όλους. Είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι. Το μόνο που μάθαμε είναι ότι οδηγούσε άλλος και ότι τα παιδιά γύριζαν από διασκέδαση», λέει στο protothema.gr ένας Πυροσβέστης από την Κόρινθο ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι είχε στην υπηρεσία του τον Γιάννη στις μάχες με τις πυρκαγιές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share