Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Υπόκλιση για τη μαμά Αδαμαντίνη: «Θέλαμε ακόμη ένα παιδί και βρεθήκαμε με τρίδυμα, έχω 5 μıκρά αγγελάκıα»

«Έχω μεγάλη πίστη στον Θεό και αυτή είναι η δύναμη μας»

6 Νοεμβρίου 2023 11:51
Υπόκλιση για τη μαμά Αδαμαντίνη: «Θέλαμε ακόμη ένα παιδί και βρεθήκαμε με τρίδυμα, έχω 5 μıκρά αγγελάκıα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια βαθιά υπόκλιση κάνουμε στη μαμά Αδαμαντίνη, η οποία κατέληξε με 5 μικρά αγγελάκια, καθώς η ίδια και ο σύζυγός της ήθελαν ακόμη ένα παιδί και βρέθηκαν με τρίδυμα.

Η Αδαμαντίνη, μητέρα πέντε παιδιών, άνοιξε το σπίτι της και μίλησε στο sigmalive.com για τα 5 μικρά της αγγελάκια που μονοπωλούν την καθημερινότητά της. Μετά από δυο παιδιά η Αδαμαντίνη με το σύζυγό της θέλησαν να αποκτήσουν ένα τρίτο παιδάκι. Η μοίρα της επιφύλασσε μια έκπληξη και τελικά έμαθε ότι κυοφορεί τρίδυμα κοριτσάκια. Ενώ αυτοί οι γονείς έχασαν σε τροχαίο τα 3 παιδιά τους και την επόμενη χρονιά απέκτησαν τρίδυμα.

Ερωτηθείσα πώς είναι να είσαι μητέρα πέντε παιδιών ανέφερε ότι είναι δύσκολο αλλά είναι και μια μεγάλη ευλογία. «Τα οφείλουμε όλα στο Θεό, έχω μεγάλη πίστη στον Θεό και αυτή είναι η δύναμη μας» είπε.

Δείτε το βίντεο

Η γιαγιά που έγινε viral στο TikTok: Της αποκαλύπτουν ότι έρχονται τρίδυμα και… τρελαίνεται

Σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral στο TikTok βλέπουμε μια κόρη να ανακοινώνει στη μητέρα της πως θα γίνει γιαγιά σε τρίδυμα και εκείνη τρελααίνεται.

Η γυναίκα μέσα από ένα λάπτοπ της δείχνει υπερηχογραφήματα λέγοντάς της πως περιμένει παιδί. Καθώς σκρολάρει τη ρωτάει αν παρατηρεί κάτι. Τότε της αποκαλύπτει πως δεν περιμένει ένα μωρό αλλά τρία και μάλιστα αγόρια. Την ίδια στιγμή, μια 93χρονη γιαγιά από την Ικαρία έδωσε πόνο με τον χορό της.

Στο άκουσμα της χαρμόσυνης είδησης η γιαγιά… τρελαίνεται και αρχίζει να ουρλιάζει από τη χαρά της. Μάλιστα στο τέλος τη βλέπουμε να αυτοχαστουκίζεται…

Δείτε το βίντεο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share