Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Αγγελική Κανάκη: Μάχη ζωής με τον καρκίνο δίνει 48χρονη μητέρα με ανάπηρο σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά

Εδώ και καιρό δοκιμάζεται σκληρά και δίνει αγώνα ζωής

1 Νοεμβρίου 2023 19:56
Αγγελική Κανάκη: Μάχη ζωής με τον καρκίνο δίνει 48χρονη μητέρα με ανάπηρο σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική της μάχη ζωής δίνει η Αγγελική Κανάκη-Μουτσόλαρη ενάντια στον καρκίνο. Η 48χρονη μητέρα, εκτός από το γολγοθά που ανεβαίνει, έχει δύο ανήλικα παιδιά αλλά και έναν ανάπηρο σύζυγο.

Πιο συγκεκριμένα, η Αγγελική διαγνώστηκε με οξεία μυελογενή λευχαιμία τον περασμένο Αύγουστο και από τότε βρίσκεται σε έναν διαρκή αγώνα προκειμένου να βγει νικήτρια, γιατί όπως τονίζει και η ίδια δεν είναι μόνη της. Παράλληλα, ο Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Πίσω στο σπίτι, την περιμένει η 7χρονη κορούλα της και ο 11χρονος γιος της, ενώ την ανάγκη της έχουν ακόμα τόσο ο σύζυγός της ο οποίος έχει 85% αναπηρία καθώς είναι κωφός, όσο όμως και τα υπερήλικα πεθερικά της, που όταν η ίδια βρίσκεται στην Αθήνα για τις απαραίτητες χημειοθεραπείες, το βάρος της φροντίδας τους αναλαμβάνουν τα ανήλικα παιδιά της.

Φύλακας άγγελος της Αγγελικής, στέκεται η αδελφή της αφού αποδείχθηκε συμβατός δότης και άμεσα πρόκειται να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Αγγελική Κανάκη
Αγγελική Κανάκη

Τα οικονομικά της οικογένειας είναι πενιχρά καθώς ο σύζυγος δεν λαμβάνει σύνταξη αναπηρίας ενώ η Αγγελική όλο αυτό το διάστημα αναγκάζεται να μεταβαίνει στην Αθήνα στο Λαϊκό Νοσοκομείο με ιδιωτικό μέσο αφού η κατάσταση της υγείας της δεν επιτρέπει να εκτίθεται σε κόσμο, με αποτέλεσμα να αδυνατεί πλέον να καλύψει τα υπέρογκα έξοδα που έχουν προκύψει αλλά και που αναμένεται να προκύψουν ύστερα από την επέμβαση της μεταμόσχευσης.

Για το λόγο αυτό η Αγγελική, ζητά την βοήθεια όλων μας…

ΤΡΑΠΕΖΑΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR9801713230006323010061569

Όνομα Δικαιούχου: Αγγελική Μουτσόλαρη

Με την αιτιολογία: Δωρεά

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε: Ο μικρός Διονύσης πάσχει από καρκίνο στο μάτι και ζητά τη στήριξή μας – Η έκκληση της μητέρας του

Η μητέρα του μικρού Διονύση, Βασιλική Τσιάμη, μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει ότι «πριν λίγο χρονικό διάστημα ο Διονύσης μας, 4,5 ετών, διαγνώστηκε με νεοπλασία στο κεντρικό οπτικό νεύρο του δεξιού ματιού του»…Ο καρκίνος σε εκείνο το σημείο είναι μια δύσκολη υπόθεση και η γυναίκα έκανε έκκληση για οικονομική στήριξη. Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε!

«Χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης σε εξειδικευμένο κέντρο στην Γερμανία, όπου μας δίνουν ενθαρρυντικές ελπίδες για ίαση της ασθενείας του αλλά και μεγάλες πιθανότητες να μην γίνει εξόρυξη οφθαλμού» λέει η μητέρα του μικρού Διονύση.

Δείτε επίσης: Σπουδαία ψυχή: 11χρονος με καρκίνο δωρίζει το επίδομα που λαμβάνει σε ξενώνα για καρκινοπαθή παιδιά!

παιδί νοσοκομείο

Μητέρα Διονύση: «Ξύπνησε μια μέρα και είχε μετακινηθεί η κόρη του ματιού»

Περιγράφοντας την αρχή της περιπέτειας της υγείας του μικρού Διονύση, η μητέρα περιγράφει:

«Μια μέρα που ξύπνησε, η κόρη του ματιού του είχε μετακινηθεί και είχε κολλήσει τέρμα δεξιά και συνεχίζει να παραμένει έτσι. Λόγω του υπέρογκου ποσού ζητάμε την υποστήριξη του κόσμου, ώστε μαζί με την βοήθεια του θεού το παιδί μας να γίνει καλά».

Γι’ αυτό το λόγο, η οικογένεια απευθύνεται σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του πατέρα Νικόλαος Τσιάμης 6949729065.

Ο λογαριασμός της οικογένειας είναι ο παρακάτω, στην τράπεζα Eurobank:

GR9102606720000960100440974

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share