ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία «βόμβα» 40χρονου για επίθεση από λιμενικούς στην Μύκονο – «Ένας από αυτούς με απείλησε με το υπηρεσιακό του όπλο» (video)

Καταγγελία «βόμβα» 40χρονου για επίθεση από λιμενικούς στην Μύκονο – «Ένας από αυτούς με απείλησε με το υπηρεσιακό του όπλο» (video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

40χρονος καταγγέλλει πως δέχτηκε άγρια επίθεση από λιμενικούς στο λιμάνι της Μυκόνου. Με την ευκαιρία, δείτε το επικό βίντεο υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στην Μύκονο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στο Mega , πριν από ένα μήνα καθώς βρισκόταν στο λιμάνι της Μυκόνου έπεσε θύμα επίθεσης από άνδρες του Λιμενικού.

«Ήμουν διακοπές στο νησί. 12 Σεπτεμβρίου, ξεκινάμε να μπούμε στο λιμάνι. Στην αρχή του λιμανιού σταματήσαμε, ρωτήσαμε με ευγένεια τον λιμενικό. Η απάντηση ήταν στον ενικό, με φωνές. “Φύγετε, να γυρίσετε πίσω στη Μύκονο, τι δουλειά έχετε εσείς εδώ”», περιέγραψε στο MEGA.




Στη συνέχεια εκείνος και η παρέα του περίμεναν στη σειρά, ωστόσο ο 40χρονος λόγω της ζέστης θέλησε να πάρει λίγο αέρα και έκατσε σε μία γωνιά με τη βαλίτσα του, χωρίς να ενοχλεί κανέναν. Τότε επανεμφανίστηκε ο λιμενικός και άρχισε να του φωνάζει να απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ κάλεσε και έναν άλλο συνάδελφό του, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο ίδιος.

«Μου λέει με σιγουριά ότι έχω ναρκωτικά στη βαλίτσα. Εκεί δεν άντεξα και του είπα ότι μπορεί να ανοίξει τη βαλίτσα να ψάξει τα πράγματα. Άρχισε να φωνάζει ότι είναι αξιωματικός και έχει γαλόνια. Πιστεύω ότι κατάλαβαν τη διαφορετικότητά μου και ήθελαν να κάνουν κατάχρηση εξουσίας», είπε ο 40χρονος, συμπληρώνοντας πως ο λιμενικός τον απείλησε με το υπηρεσιακό του όπλο.

Φρίκη στη Ζάκυνθο: Στο νοσοκομείο 64χρονη μετά από άγριο ξυλοδαρμό και απόπειρα βιασμού 

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ζακύνθου η καταγγελία 64χρονης πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού αλλά και απόπειρας βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του imerazante.gr, η γυναίκα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού την Τρίτη (19/9) στο Άνω Γερακάρι Ζακύνθου και μήνυσε έναν 65χρονο άνδρα για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Δείτε επίσης: Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση στον Κολωνό: Η μητέρα είχε π@ρν@γραφικό υλικό της 12χρονης κόρης της – Tα μηνύματα που την “καίνε” (Video)

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και την επόμενη μέρα, ενώ ο 65χρονος είχε ήδη συλληφθεί από τους αστυνομικούς, καθώς τον κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα υποστήριξε ότι ο φερόμενος δράστης δεν είχε προλάβει να ολοκληρώσει την αποτρόπαια πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από διερχόμενο πολίτη και αμέσως τράπηκε σε φυγή.

Η 64χρονη γυναίκα ανέφερε επίσης πως δεν είχε καταγγείλει από την αρχή την απόπειρα βιασμού της, καθώς κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της από τον θάλαμο όπου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έξω από αυτόν βρισκόταν η κόρη της και γι’ αυτόν τον λόγο ντρεπόταν να πει τα όσα είχε ζήσει.

Η ίδια εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που προσφέρει το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου