Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Σήμερα θα σας δείξουμε πώς φτιάχνεται το καλύτερο κοκτέιλ στη Μύκονο»: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του νησιού σατηρίζει τις λακκούβες στους δρόμους (video)

«Έτοιμο, ανακατεύτηκε αρκετά...»

3 Οκτωβρίου 2023 12:47
«Σήμερα θα σας δείξουμε πώς φτιάχνεται το καλύτερο κοκτέιλ στη Μύκονο»: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του νησιού σατηρίζει τις λακκούβες στους δρόμους (video)
Από Εύη Κουρίδου

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τις λακκούβες η Μύκονος διακωμώδησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του νησιού Δημήτρης Κουτσούκος.

«Σήμερα θα σας δείξουμε πώς φτιάχνεται το καλύτερο κοκτέιλ στη Μύκονο», λέει ο κ. Κουτσούκος, κρατώντας ένα shaker. Ύστερα, επιβιβάζεται στο μηχανάκι και καταλήγει στο κέντρο του νησιού. «Έτοιμο το κοκτέιλ, ανακατεύτηκε αρκετά από τις λακκούβες του δρόμου του νησιού», προσθέτει. Παράλληλα, Αυτό θα πει ευ αγωνίζεσθαι: Ο δήμαρχος Πόρου «έσωσε» τον αντίπαλό του - Είχε τυπώσει άκυρα ψηφοδέλτια (photo)

Όπως τονίζει ο ίδιος, δεν πρόκειται για αστείο, γιατί σε αυτούς τους δρόμους κάθε χρόνο γίνονται πολλά ατυχήματα και αρκετά θανατηφόρα. «Είναι ντροπή η ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού να έχει τέτοιους δρόμους. Κάτι πρέπει να γίνει σύντομα», καταλήγει στο βίντεό του.

Σύμφωνα με το Mykonos Live TV, το οποίο δημοσίευσε το βίντεο, ο Δημήτρης Κουτσούκος διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του με τον συνδυασμό «ΜΥΚΟΝΟΣ Πρώτη Ξανά!».

Νεκρός γνωστός δικηγόρος που κατέβαινε στις εκλογές - Τον παρέσυρε μηχανή (video)

Έχασε τη ζωή του ο δικηγόρος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου, Βασίλης Μπάλλας, μετά από παράσυρση μηχανής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο Βασίλης Μπάλλας επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο για να πάει στο αυτοκίνητό του, ωστόσο το σημείο δεν έχει καμία ορατότητα στο ρεύμα της καθόδου, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο μηχανάκι, ο οδηγός του οποίου κουβαλούσε μία σωλήνα, με την οποία φαίνεται να χτύπησε τον πεζό. Συγχρόνως, Αναστάτωση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: Τροχαίο με παράσυρση γυναίκας - Χωρίς αισθήσεις στο νοσοκομείο

Ένας γιατρός, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, τού παρείχε τις πρώτες βοήθειες (ΚΑΡΠΑ), χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share