Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

«Αστραπή διαρκείας» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Τραβάει μέχρι το Σάββατο - Αυτό το τρίγωνο θα χτυπηθεί αλύπητα!»

Επιβεβαίωσε την επέκταση της κακοκαιρίας ο γνωστός μετεωρολόγος

27 Σεπτεμβρίου 2023 18:36
«Αστραπή διαρκείας» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Τραβάει μέχρι το Σάββατο - Αυτό το τρίγωνο θα χτυπηθεί αλύπητα!»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Κακοκαιρία «Elias»: Την είδηση πως τα έντονα φαινόμενα κακοκαρίας θα επιμείνουν στη χώρα μας μέχρι και το Σάββατο (30/9) επιβεβαίωσε μέσω της εκπομπής «Live News» του Mega ο Γιάννης Καλλιάνος, «δείχνοντας» παράλληλα όλες τις περιοχές που θα πληγούν σοβαρά από βροχές και καταιγίδες!

«Περίεργη εμμονή πυρήνων καταιγίδων σε τρίγωνο περιοχών στη χώρα. Δυστυχώς η Εύβοια χτυπήθηκε αλύπητα από αυτό το σύστημα της κακοκαιρίας Elias. Μέχρι αύριο (28/9) τα ξημερώματα περιμένουν ένα δύσκολο 6ωρο, με πολύ έντονα φαινόμενα στο τρίγωνο Πηλίο-Σποράδες-Βόρεια Εύβοια.

Επιβεβαιώνω ότι μέχρι το Σάββατο θα έχουμε βροχές και καταιγίδες, έντονης μορφής. Από τη Λαμία, μέχρι την Αττική και την Πελοπόννησο περιμένουμε πολύ νερό, ειδικά στη Στερεά Ελλάδα», επεσήμανε ο έμπειρος μετεωρολόγος.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου στο Live News του Mega:

«Κεραυνοί παντού! 48 ώρες η Αττική στο κόκκινο...»: Θρίλερ από τον Τάσο Αρνιακό για τον καιρό

Καιρός σήμερα: Η κακοκαιρία Elias έχει αρχίσει να δείχνει τα δόντια της και στην Αττική από τα ξημερώματα της Τετάρτης (27/09) και ο Τάσος Αρνιακός αναλύει τα δεδομένα.

Τι μας περιμένει τις επόμενες ώρες; Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, η Αττική για 48 ώρες θα παραμείνει στο κόκκινο με έντονη κακοκαιρία και πολλούς κεραυνούς, με την κατάσταση να καλυτερεύει από το απόγευμα της Πέμπτης, όταν και τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν.

Από εκεί και πέρα, καλύτερα θα είναι τα πράγματα στην Θεσσαλία, αφού ακόμα δεν έχει ρίξει σταγόνα νερό και δεν πρόκειται να είναι οι ποσότητες μεγάλες που αναμένεται να πέσουν τις επόμενες ώρες.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό στο παρακάτω βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share