Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

«Χτυπά καμπανάκι» η Χριστίνα Σούζη: «Βροχές και καταιγίδες στην Αττική μέχρι...»

Άστατος ο καιρός την Τετάρτη (27/9) στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

26 Σεπτεμβρίου 2023 22:06
«Χτυπά καμπανάκι» η Χριστίνα Σούζη: «Βροχές και καταιγίδες στην Αττική μέχρι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καμπανάκι «χτυπά» η Χριστίνα Σούζη, καθώς την Τετάρτη (27/9) θα έχουμε βροχές και καταιγίδες και στην Αττική μέχρι το βράδυ.

Η κακοκαιρία Elias θα ρίξει βροχές σχεδόν σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Ο καιρός θα είναι άστατος με αρκετές βροχοπτώσεις, ενώ ήδη έχει σταλεί μήνυμα από το 112 που συνιστά την προσοχή των κατοίκων.

Δείτε το βίντεο

Θοδωρής Κολυδάς: «Έρχεται και δεύτερο κύμα... Οι 10 περιοχές που θα ρίξει το περισσότερο νερό»

Καιρός: Σε κατάσταση επιφυλακής είναι άπαντες οι μετεωρολόγοι εξαιτίας της κακοκαιρίας Elias που έχει κάνει την εμφάνισή της από χτες στην Ελλάδα.

Αρκετά δύσκολη αναμένεται να είναι η σημερινή ημέρα καθώς η κακοκαιρία Elias θα «χτυπήσει» σφοδρά αρκετές περιοχές της χώρας έως και το βράδυ με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Ήδη προς τα δυτικότερα τμήματα της Θεσσαλίας από εχθές το βράδυ έχουν πέσει κοντά στους 80 τόνους νερού ανά στρέμμα, όπως στη Μακρακώμη Λαμίας, ενώ προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στην Αχαΐα.

Στην πρόγνωσή του ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς αναφέρει ότι από το απόγευμα και μετά το δεύτερο κύμα, με ανατολικότερη κίνηση.

Σημειώνεται ότι δύσκολη αναμένεται και η αυριανή ημέρα, Τετάρτη με τα καιρικά φαινόμενα να συνεχίζονται μέχρι και την Πέμπτη, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που έχει εκδώσει η ΕΜΥ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share