Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ξημέρωσε δύσκολη μέρα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: Με 1 βίντεο έδειξε τον γολγοθά της και όλοι ανατριχιάσαμε

Η συγκινητική ανάρτηση

15 Σεπτεμβρίου 2023 21:16
Ξημέρωσε δύσκολη μέρα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: Με 1 βίντεο έδειξε τον γολγοθά της και όλοι ανατριχιάσαμε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις 15 Σεπτεμβρίου του 2021, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο δικαστήριο, μετά την τραυματική επίθεση με βιτριόλι που υπέστη και συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα. Η σημερινή μέρα που ξημέρωσε είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την ίδια και με 1 βίντεο έδειξε τον γολγοθά που πέρασε, ανατριχιάζοντας τους πάντες.

Φορώντας μια ειδική λευκή μάσκα στο πρόσωπό της, λευκό καπέλο και επιδέσμους στα χέρια της, εισήλθε στο δικαστήριο πριν από δύο χρόνια, την ίδια στιγμή που έξω από τη δικαστική αίθουσα είχε συγκεντρωθεί πλήθος ανθρώπων για να εκφράσει τη συμπαράστασή του. Παράλληλα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου "δίκασε" την Σοφία Βογιατζάκη για την "λατρεία" προς τον Κιμούλη.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συγκινητική ανάρτηση

Σήμερα, δύο χρόνια μετά, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε στο Instagram ένα
απόσπασμα από εκείνη την ημέρα και στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε:

«Αναμνήσεις… 2 χρόνια πριν

Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε με πόνο, θυμό, απογοήτευση και αναπάντητα γιατί, μια μικρή υπενθύμιση για την ικανότητα που έχουμε να επουλώνουνε, να ξεπερνάμε, να βρίσκουμε λύσεις και να νικάμε. Πάντα θα κουβαλάμε τα σημάδια στο σώμα και στην ψυχή. Είναι στο χέρι μας ομως να μην μας καταπιεί αυτό που συμβαίνει γύρω μας και να μην χάσουμε την ανθρωπιά μας.

Στέλνω μια αγκαλιά σε όσους την χρειάζονται»

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου:

Μας δεiχνει 1η φορά το σώμα της: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου φοράει το μαγιό της και «τρελαίνει» τους πάντες

Καθώς συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μας έδειξε 1η φορά το σώμα της. Η ίδια φόρεσε το μαγιό της και τρέλανε τους πάντες. Παράλληλα, δείτε εδώ την σοκαριστική φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει.

Διακοπές για την αγαπητή Ιωάννα

Με την έναρξη του Σεπτεμβρίου, ανέβασε δύο νέα βίντεο, στα οποία φορά ένα ολόσωμο μαγιό με βαθύ ντεκολτέ και ποζάρει μπροστά στον φακό. Στις λεζάντες των αναρτήσεών της, ευχήθηκε “καλό μήνα”, αλλά πρόσθεσε χιουμοριστικά: “Καλό μήνα, χωρίς άλλα ψέματα… Υπέροχη ‘χρυσή ώρα’”.

Το πρώτο βίντεο απεικονίζει την Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από τον φακό γυαλιών ηλίου, ενώ στο δεύτερο κλιπ εμφανίζεται φορώντας το ίδιο μαγιό, με το πανέμορφο μπλε της θάλασσας ως φόντο. Πιθανότατα, τα βίντεο είναι από έναν από τους προορισμούς των φετινών της διακοπών.

Στις αρχές του Αυγούστου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μοιράστηκε ένα boomerang βίντεο μέσω των Instagram stories της. Στο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε σε μια πισίνα εσωτερικού χώρου, φορούσε ένα κόκκινο μπικίνι και ήταν έτοιμη να βουτήξει στο νερό. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: “Όλη δική μου,” καθώς δεν υπήρχε κανείς άλλος παρών στον χώρο.

Το boomerang βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share