Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Κρήτη: Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του

Το άψυχο σώμα του βρήκε συγγενικό του πρόσωπο

6 Ιουνίου 2023 17:47
Φρίκη στην Κρήτη: Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όπως αναφέρει το cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα όταν ένας 60χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στην αποθήκη του σπιτιού του σε χωριό του Ηρακλείου.

Δείτε επίσης: Φρίκη στη Φθιώτιδα: 64χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος με μονωτική ταινία στο στόμα

Το άψυχο σώμα του βρήκε ένα συγγενικό του πρόσωπο ενώ όπως φαίνεται ο άτυχος 60χρονος είχε πάρει ένα κομμάτι σκοινί και έφτιαξε μία θηλιά βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 60χρονος έχασε πριν λίγο καιρό την μητέρα του και έκτοτε έμενε μόνος του.

Φρίκη στην Κρήτη: Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του
Πηγή: unsplash.com

Οι αστυνομικοί ερευνούν ήδη την υπόθεση προκειμένου να αποσαφηνίσουν τα αίτια που ο άτυχος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του.

Εφιάλτης στην Κρήτη για 36χρονη: Μαχαίρωσε τη μνηστή του και προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι - 14 μαχαιριές έπληξαν το σώμα της στον θώρακα, τα πόδια και την πλάτη

Δεκατέσσερις μαχαιριές κατάφερε στην αρραβωνιαστικιά του ένας άνδρας στο Ηράκλειο Κρήτης. Όλα έγιναν στις 9:30 το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά του Ηρακλείου. Το ζευγάρι άρχισε να διαπληκτίζεται.

Ο άνδρας άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του σπιτιού και το έστρεψε εναντίον της 36χρονης αρραβωνιαστικιάς του. Δεκατέσσερις μαχαιριές έπληξαν το σώμα της: στον θώρακα, τα πόδια αλλά και την πλάτη. Τα σημάδια στη σκάλα και το έδαφος δείχνουν πως κατάφερε να ξεφύγει και να γλιτώσει τη ζωή της.

Η άτυχη γυναίκα αιμόφυρτη βγήκε στο δρόμο και ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες. Ευτυχώς ο σύντροφός της δεν την ακολούθησε. Αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά με το ίδιο μαχαίρι, ενώ επιχείρησε να βάλει φωτιά και σπίτι. Ο πατέρας του που μένει στον πάνω όροφο τον αφόπλισε, με τον δράστη να λέει «σκότωσα τη γυναίκα μου, σκότωσα τη γυναίκα μου».

Η 36χρονη μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

«Είδα αστυνομία, είδα ασθενοφόρα για να πάρουν τη γυναίκα να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

«Ακούσαμε βοήθεια, η κοπέλα φώναζε, κάλεσε η κόρη μου ασθενοφόρο, ήρθε και καλέσαμε την αστυνομία και είδαμε τον νεαρό. Τον πήρανε με χειροπέδες», είπε άλλος μάρτυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς του ζευγαριού ξεκίνησε για λόγους προσωπικούς, ενώ οι γείτονες λένε ότι η οικογένεια δεν είχε δώσει δικαιώματα.

«Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι» - Τι λέει ο πατέρας του δράστη της επίθεσης

«Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Ο γιος μου έπαθε κρίση την τελευταία στιγμή, τρελάθηκε το παιδί μου για τα προβλήματα», δήλωσε ο πατέρας του δράστη στο Star.

Ο δράστης νοσηλεύεται και αυτός, φρουρούμενος, με δύο πιο ελαφριά τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Καθώς έχει σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ο εισαγγελέας τις επόμενες ώρες θα αποφασίσει πότε και πού θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την πράξη του. Είτε στο νοσοκομείο είτε στο δικαστικό μέγαρο, εφόσον η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share