Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Φρίκη στη Φθιώτιδα: 64χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος με μονωτική ταινία στο στόμα

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα

20 Μαρτίου 2023 16:03
Φρίκη στη Φθιώτιδα: 64χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος με μονωτική ταινία στο στόμα
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι συγγενείς ενός 64χρονου από τη Στυλίδα, που πήγαν στο σπίτι του για να τον αναζητήσουν.

Δείτε επίσης: Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Στο γραφείο του έκλαιγαν, ούρλιαζαν – Έχασαν 100, άλλοι 200 χιλιάδες», λέει θύμα του 50χρονου - Προφυλακιστέα η 47χρονη

Ο 64χρονος βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι κρεμασμένος στο σπίτι του. Οι συγγενείς τον έψαχναν, έχοντας ανησυχήσει που δεν σήκωνε τα τηλέφωνά τους.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, όταν πήγαν στο σπίτι και άνοιξαν την πόρτα είδαν τον 64χρονο να φέρει μονωτική ταινία στο στόμα και να έχει κρεμαστεί από το ταβάνι.

Φρίκη στη Φθιώτιδα: 64χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος με μονωτική ταινία στο στόμα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Στο σπίτι έσπευσαν αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, οι οποίοι ερευνούν προσεκτικά όλα τα ευρήματα, αφού όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Μοσχάτο: Βίντεο ντοκουμέντο με την 47χρονη να ψάχνει το σπίτι του άτυχου άνδρα λίγο πριν το άγριο έγκλημα

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφηκε λίγο πριν από το έγκλημα στο Μοσχάτο με νεκρό έναν 50χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς απαγχονισμένος, έρχεται στη δημοσιότητα. Το θύμα βρέθηκε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Άνδρου στο Μοσχάτο και για την υπόθεση συνελήφθη μια 47χρονη γυναίκα.

Στο βίντεο φαίνεται η 47χρονη, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, στο Μοσχάτο να αναζητά το σπίτι του 50χρονου πριν από τον τραγικό θάνατό του.

«Γύρω στις 17:07 έρχεται μια κυρία με ρωτάει που είναι η Γράμμου 45 και αν ξέρω κάποιον κύριο (όνομα)…. Της απαντάω που είναι και μετά τη φέρνει μια κυρία και της δείχνει ακριβώς την διεύθυνση. Ήταν μελαχρινή σγουρομάλλα… φεύγοντας την ακούω να μου λέει “πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον π@@@”», δήλωσε νωρίτερα σήμερα κάτοικος της περιοχής.

Πως συνέβη το έγκλημα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ανέφερε ότι μετά από επεισόδιο για οικονομικές διαφορές, με ένα κορδόνι επιχείρησε να στραγγαλίσει τον άντρα χωρίς να τα καταφέρει.

Στη συνέχεια, διαπίστωσε ότι εκείνος είχε φτιάξει έναν αυτοσχέδιο βρόγχο από ζώνη σε μονόζυγο και μια καρέκλα. Ενώ εκείνος βρισκόταν πάνω στην καρέκλα, εκείνη τον προέτρεψε να αυτοκτονήσει και όταν εκείνος τοποθέτησε το κεφάλι του στον βρόγχο εκείνη απομάκρυνε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Σημειώνεται πως η γυναίκα «έσπασε» κατά την προανάκριση και ομολόγησε στους αστυνομικούς το έγκλημα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε στο σημείο από τους αστυνομικούς και αρχικά φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι πήγε στο σπίτι του για να ζητήσει κάποια χρήματα που της χρωστάει και τσακωθήκαν, με τον 50χρονο να δίνει τέλος με αυτόν τον τρόπο στη ζωή του.

Ο 50χρονος εργαζόταν ως ασφαλιστικός σύμβουλος. Πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν πατέρας δύο παιδιών

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

Μοσχάτο: Ομολόγησε η γυναίκα που είχε συλληφθεί ως ύποπτη μετά τον εντοπισμό του 50χρονου απαγχονισμένου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση απαγχονισμού ενός άνδρα στην περιοχή του Μοσχάτου, με μια 50χρονη να ομολογεί τη δολοφονία του.

Η συγκεκριμένη γυναίκα άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς όταν έφτασαν στο σημείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 50χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι πήγε στο σπίτι του για να ζητήσει κάποια χρήματα που της χρωστάει και τσακώθηκαν, με τον 50χρονο να δίνει τέλος με αυτόν τον τρόπο στη ζωή του.

Η ύποπτη οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, για να δώσει κατάθεση, ωστόσο δεν έπεισε τις Αρχές πέφτοντας σε αντιφάσεις και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη, ενώ λίγο αργότερα ομολόγησε.

Σημειώνεται πως ο άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Άνδρου στο Μοσχάτο.

Οι περίοικοι άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα και κάλεσαν την αστυνομία.

Αν και η πρώτη εικόνα, καθώς ο άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από αυτοσχέδιο βρόχο σε μονόζυγο, παρέπεμπε σε αυτοχειρία η προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά σε συνδυασμό με την πρώτη εξέταση από τον ιατροδικαστή, έδειχναν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share