Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

«Κάποιες κοτούλες κ@λ@π@ιδ@ του κ@ρ@τ@… που οι γονείς τους γ@μι@@ντ@» - "Έκρηξη" οργής από τον πατέρα του 17χρονου που μαχαίρωσαν στο Ελληνικό (photo-video)

«Για δέκα ευρώ και ένα κινητό; Αυτό αξίζει η ανθρώπινη ζωή; Aύριο μπορεί να είναι το δικό σας παιδί, είναι κρίμα...» - Σοκαρισμένη η μητέρα του φίλου του 17χρονου

4 Ιουνίου 2023 11:04
«Κάποιες κοτούλες κ@λ@π@ιδ@ του κ@ρ@τ@… που οι γονείς τους γ@μι@@ντ@» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Αντώνης Βίδος, αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του 17χρονου που μαχαίρωσαν στην κοιλιά στο Ελληνικό επειδή αντιστάθηκε στους άγνωστους, επίσης ανήλικους κατά τις μαρτυρίες, που ήθελαν να τους ληστέψουν, περιέγραψε τις στιγμές της επίθεσης από τους δύο κουκουλοφόρους σε ένα πολυσύχναστο σημείο.

Μπροστά στα μάτια του, ο νεαρός είδε τον έναν από τους δύο δράστες να μαχαιρώνουν στην κοιλιά τον 17χρονο. Είπε χαρακτηριστικά στο Star:

«Το παιδί το μαυροφορεμένο με το full face, του βγάζει μαχαίρι και του λέει “φέρε μου ό,τι έχεις πάνω σου”. Ο φίλος μου αντιστάθηκε, τους είπε “δεν σας δίνω τίποτα” και εκείνη την στιγμή του τραβάει μια μαχαιριά στην αριστερή κοιλιακή χώρα. Όταν το αντιλήφθηκα, πριν του δώσει τη μαχαιριά, κάνω κίνηση να πάω προς το μέρος τους και το παιδί που κράταγε το μαχαίρι αγχώθηκε και τράβηξε βιαστικά τη μαχαιριά στο φίλο μου, αλλιώς θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα. Είμαι σοκαρισμένος».

Στο βίντεο ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε το μεσημέρι, φαίνεται ο 17χρονος να αιμορραγεί δευτερόλεπτα μετά την επίθεση εναντίον του και υποφέροντας να κάθεται σε ένα πεζούλι ενός μαγαζιού, την ώρα που οι φίλοι του που ήταν μαζί του (ένας εκ των δύο ο Αντώνης) καλούσαν την Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και τους γονείς του τραυματία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προσπάθησαν με γάζες να καλύψουν το τραύμα του 17χρονου, ενώ στα πλάνα φαίνονται και οι γονείς του που είχαν φτάσει επίσης άμεσα.

«Κάποιες κοτούλες κ@λ@π@ιδ@ του κ@ρ@τ@… που οι γονείς τους γ@μι@@ντ@» - "Έκρηξη" οργής από τον πατέρα του 17χρονου

«Τον πλησίασαν πολύ κοντά, τον απώθησε ο δικός μου και μετά του έβγαλε μαχαίρι. Ήταν δύο παιδιά 17χρονα κι αυτά. Τρέξαμε κατευθείαν. Μας ειδοποίησε ο φίλος του ο Αντώνης και τρέξαμε κατευθείαν στο σημείο. Αντιστάθηκε για αυτό και τον μαχαίρωσαν», είπε στο Star ο πατέρας του ανήλικου, ο οποίος αναμένεται να πάρει σύντομα (Δευτέρα, ή Τρίτη) εξιτήριο από το Λαϊκό, από όπου μεταφέρθηκε και χειρουργήθηκε.

Νωρίτερα, ο πατέρας είχε κάνει μια οργισμένη ανάρτηση στην οποία, όπως μετέδωσε το Star, έγραφε:

«21:10 περίπου στην Ιασωνίδου κάποιες κοτούλες κ@λ@π@ιδα του κερατά που οι γονείς τους γ@μι@@ντ@» από το πρωί μέχρι το βράδυ επιτέθηκαν με μαχαίρι στον γιο μου χτυπώντας τον στην κοιλιά. Εάν είδε, ή ξέρει κάποιος κάτι, στην Ιασωνίδου και Ριζούντος έγινε το περιστατικό, παρακαλώ ενημερώστε με».

'Έκρηξη' οργής από τον πατέρα του 17χρονου που μαχαίρωσαν στο Ελληνικό

Οι Αρχές εξετάζουν τα βίντεο από την περιοχή, ενώ ήδη στα πρώτα πλάνα που κυκλοφόρησαν διακρίνονται πιθανότατα και οι δύο δράστες, λίγα δευτερόλεπτα πριν την αιματηρή επίθεση.

«Αύριο μπορεί να είναι το δικό σας παιδί…»

Ξέσπασαν για την επίθεση όμως και οι γονείς του φίλου του θύματος, Αντώνη Βίδου, που ήταν παρών στο περιστατικό:

«Για δέκα ευρώ και ένα κινητό; Αυτό αξίζει η ανθρώπινη ζωή; Σήμερα ήταν το δικό μας το παιδί, ο δικός μου ο γιος μαζί με τον φίλο του, αύριο μπορεί να είναι το δικό σας παιδί, είναι κρίμα» λέει σοκαρισμένη η μητέρα του φίλου του 17χρονου που μαχαιρώθηκε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share