Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

«Διχασμός» από τη Χριστίνα Σούζη: «Η εβδομάδα των εκλογών μπαίνει με κύριο χαρακτηριστικό...»

Η μετεωρολόγος έδωσε μια πρώτη σαφή εικόνα για τον καιρό μετά το Σαββατοκύριακο

11 Μαΐου 2023 23:32
«Διχασμός» από τη Χριστίνα Σούζη: «Η εβδομάδα των εκλογών μπαίνει με κύριο χαρακτηριστικό...»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ξεκάθαρη αναφορικά με την εικόνα που θα δούμε στον καιρό τόσο της Παρασκευής (12/5), όσο και τους Σαββατοκύριακου, αλλά και των αρχών της ερχόμενης εβδομάδας, ήταν η Χριστίνα Σούζη.

Η έμπειρη μετεωρολόγος μίλησε για το σκηνικό αστάθεια που επιμένει πάνω από τη χώρα, ωστόσο από Δευτέρα (15/5) που μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές, θα αρχίσει η ηλιοφάνεια και η άνοδος της θερμοκρασίας, μπαίνοντας πια σε πιο... καλοκαιρινό σκηνικό.

Αναλυτικά η πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη:

«Σταράτη» παραδοχή Τάσου Αρνιακού: «Αυτό κρατά χαμηλά τον υδράργυρο - Δυναμώνουν οι βροχές από...»

Δεν έκρυψε την ωμή αλήθεια για ακόμη μία φορά ο Τάσος Αρνιακός, μέσω του δελτίου καιρού του ΑΝΤ1, αναφέροντας πως δε θα μας αφήσει ακόμη το... φθινόπωρο, με βροχές, καταιγίδες και ανέμους που μας κρατούν σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Η πιο ανοιξιάτικη μέρα της εβδομάδας θα είναι η Παρασκευή. Οι δυνατοί βοριάδες ωστόσο κρατούν χαμηλά τον υδράργυρο. Περιμένουμε τοπικές ομίχλες και σποραδικές καταιγίδες. Το Σάββατο βλέπουμε τις βροχές να επανέρχονται σε μεγάλο μέρος της χώρας.»

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού:

Καιρικό «άδειασμα» από τα Μερομήνια - «Του Αγίου Πνεύματος θα έχουμε καιρό με...»

Μερομήνια 2023: Τι καιρό θα κάνει στην Ελλάδα τον υπόλοιπο Μάιο και Ιούνιο; Πως θα είναι ο καιρός του Αγίου Πνεύματος.

Μερομήνια: Καιρός Μαίου - Ιουνίου

Στα τέλη του Μαίου δεν αναμένονται ιδιαίτερες μεταβολές του καιρού. Τις περισσότερες μέρες θα έχει ηλιοφάνεια, ζεστός καιρός με ανέμους έως 4 Bf.

Ο Ιούνιος του 2023 θα μας έρθει με πρόσκαιρη κακοκαιρία. Του Αγίου Πνεύματος (05.06.2023) ο καιρός αναμένεται άστατος με λίγες βροχές και δυνατούς ανέμους.

Στα μέσα του Ιουνίου 2023 θα επιστρέψει η καλοκαιρία με άνοδο της θερμοκρασίας και ζέστη (…ώρα να ξεχυθούμε σε καφετέριες, παραλίες κλπ).

Ο καιρός θα διατηρηθεί αίθριος και σύμφωνα με τα καιρικά δεδομένα της εποχής. Θερμοκρασίες έως 29°C (ενδεχομένως να έχουμε και τους πρώτους καύσωνες του καλοκαιριού) και αέρηδες έως 4 Bf.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share