Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Επεισόδια με μολότοφ και χημικά!

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στο συλλαλητήριο

5 Μαρτίου 2023 12:43
Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Επεισόδια με μολότοφ και χημικά!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, καθώς στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου για την τραγωδία των Τεμπών υπάρχουν επεισόδια με μολότοφ και χημικά.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για το δυστύχημα στα Τέμπη με τη συμμετοχή πάνω από 10.000 ανθρώπων, άρχισαν επεισόδια στην κάτω πλευρά της πλατείας, με τη ρίψη βομβών κρότου λάμψης και χημικών.

Ομάδα αποσπάστηκε από τον κόσμο και επιτέθηκε με αντικείμενα και μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις που απάντησαν με τη ρίψη δακρυγόνων.

Η ένταση άρχισε στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος με τον κόσμο είναι «εγκλωβισμένος» μπροστά από Βουλή.

Τραγωδία στα Τέμπη: Η φωνή της «έσβησε» - Ταυτοποιήθηκε η σορός της 26χρονης σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου

Η τραγωδία στα Τέμπη μετρά 57 θύματα, με τα 55 εξ αυτών να έχουν ταυτοποιηθεί και το ένα αφορά την 26χρονη σοπράνο, Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, που ήταν από τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό στο instagram της καλής της φίλης Αλεξίας Κούβελα, την οποία είχαμε γνωρίσει μέσα από το GNTM, που θέλησε να την αποχαιρετήσει με ένα ιδιαιτέρως συγκινητικό μήνυμα.

«Η Ελισάβετ δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Σας ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια και τη στήριξη. Ελισάβετ μου σου εύχομαι να βρεις το “ροζ σπίτι με την αυλή και το design με παλ χρώματα και καμπύλες και κρασιά και γουρουνάκια στη φάρμα σου” ακριβώς όπως είχαμε συζητήσει στην άλλη πλευρά. Θα μας λείψεις» έγραψε η Αλεξία Κούβελα για τη φίλη της Ελισάβετ Χατζηβασιλείου.

Τέμπη σοπράνο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share