Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Νέα τραγωδία στη Λάρισα: Εντοπίστηκε νεκρός 29χρνος σε τροχαίο - Δεν τον είχε δει κανείς για ώρες

Το αυτοκίνητο βρισκόταν στο σημείο για μεγάλο διάστημα

2 Μαρτίου 2023 17:49
Νέα τραγωδία στη Λάρισα: Εντοπίστηκε νεκρός 29χρνος σε τροχαίο - Δεν τον είχε δει κανείς για ώρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο σοκ στη Λάρισα με σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα, λίγες ώρες μετά την τραγωδία με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, με έναν 29χρονο να χάνει τη ζωή του όταν το αυτοκίνητό του καρφώθηκε σε κολώνα.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr το τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο από Αμπελώνα προς Γιάννουλη στο ύψος του κέντρου «Αστέρας». Το αμάξι έπεσε πάνω σε κολώνα, ενώ είχε προσκρούσει τόσο σε δέντρο όσο και σε μαντρότοιχο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τροχαίο σημειώθηκε πολλές ώρες πριν, αλλά για κακή του τύχη, κανείς δεν το είδε, καθώς το αυτοκίνητο δεν ήταν ορατό από τον δρόμο εύκολα. Η σορός του νεαρού βρέθηκε σε ακαμψία.

Λίγο πριν τις 16:00 ο πατέρας και γιος που περνούσαν από το σημείο με αυτοκίνητο, ήταν παρατηρητικοί και εντόπισαν το αμάξι. Ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές, αλλά πλέον ήταν αργά.

Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο οχήματα τις πυροσβεστικής με 4 άνδρες για τον απεγκλωβισμό του νεκρού δυστυχώς οδηγού, καθώς και περιπολικά της αστυνομίας τα οποία ρυθμίζουν αυτή την ώρα την κυκλοφορία.

Δείτε τις φωτογραφίες

Νέα τραγωδία στη Λάρισα: Εντοπίστηκε νεκρός 29χρνος σε τροχαίο - Δεν τον είχε δει κανείς για ώρες
Νέα τραγωδία στη Λάρισα: Εντοπίστηκε νεκρός 29χρνος σε τροχαίο - Δεν τον είχε δει κανείς για ώρες

Πηγή φωτογραφιών: onlarissa.gr

Τραγωδία στα Τέμπη: «Αυτό το “γιατί” με σκοτώνει...» - Σπαράζει καρδιές ο πατέρας 23χρονου αγνοουμένου

Σχεδόν 48 ώρες έχουν περάσει από την φονική σύγκρουση των δύο τρένων το βράδυ της Τρίτης (28/2) στα Τέμπη. Από εκείνη τη στιγμή συγγενείς θυμάτων και αγνοουμένων ανεβαίνουν τον δικό τους «γολγοθά» αναζητώντας απαντήσεις για το τραγικό δυστύχημα που τους στέρησε τους αγαπημένους τους.

Πατέρας 23χρονου αγνοουμένου: «Μιλάγαμε και μου είπε ότι το τρένο θα έχει καθυστέρηση»

Ο πατέρας του 23χρονου Ντένις που είναι ανάμεσα στα άτομα που αγνοούνται μετά τη θανατηφόρα σύγκρουση των δυο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, μίλησε στην εκπομπή T-Live και περιέγραψε την τελευταία συνομιλία που είχε με τον γιο του, αλλά και τις στιγμές αγωνίας που περνούν τα τελευταία 24ωρα περιμένοντας να μάθει ένα νέο για το παιδί του.

«Μιλάγαμε και μου είπε ότι το τρένο θα έχει καθυστέρηση, να μην πάω την ώρα που μου είχε πει και ότι θα με έπαιρνε λίγο πριν φτάσει για να πάω να τον πάρω. Ήταν λίγο πριν τη Λάρισα την ώρα που μιλήσαμε. Είχε καθυστέρηση περίπου μια ώρα. Ενώ μίλαγα κόπηκε η γραμμή. Δε ξέρω τι έφταιγε. Περίμενα να με πάρει τηλέφωνο αλλά δε με πήρε ποτέ.

Είχε πάει 1.30 και λέω στη σύζυγό μου, “δε μπορεί, θα έπρεπε να με είχε πάρει”. Αποφάσισα να πάρω το αμάξι και να πάω στον σταθμό. Με το που έφτασα, είδα κόσμο και αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δε πάει καλά» ανέφερε αρχικά ο πατέρας του 23χρονου αγνοούμενο ο οποίος επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα όπου είχε ταξιδέψει για να δει την κοπέλα του.

Η θέση του ήταν στο 5ο βαγόνι όμως υπάρχει πιθανότητα να είχε πάει και στο κυλικείο γιατί του άρεσε να πηγαίνει εκεί και να κάθεται να πίνει καφέ. Ακόμα δεν έχω νέα του… Έχουμε δώσει DNA. Μας πήραν από την αστυνομία και μας είπαν ότι σήμερα ή αύριο θα έχουμε απάντηση. Αυτή η αναμονή μας σκοτώνει.

Ήταν ένα ταλαντούχο παιδί… Το θέμα είναι το γιατί. Αυτό το γιατί με σκοτώνει. Γιατί να φύγουν τόσα παιδιά από ένα λάθος;» πρόσθεσε ξεσπώντας σε κλάματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share