Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη - Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα με χαλιά

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούν στο σημείο

14 Νοεμβρίου 2022 23:29
Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη - Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα με χαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας (14/11) σε ισόγειο κατάστημα χαλιών στην ανατολική Θεσσαλονίκη με την πυροσβεστική να κινείται άμεσα να περιορίσει την πυρκαγιά. Με την ευκαιρία, δείτε την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Συγγρού.

Πιο συγκεκριμένα, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μαγαζί στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και 28ης Οκτωβρίου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr. Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η επιχείρηση υπέστη μεγάλες υλικές ζημιές.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά, ενώ στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις της αστυνομίας που ελέγχουν την κυκλοφορία.

Πηγή: GRTIMES

Αργυρούπολη: Έβαλαν φωτιά και έκαψαν ολοσχερώς σχολικό λεωφορείο

Τα ξημερώματα της Πέμπτης άγνωστοι ακόμη εμπριστές έβαλαν φωτιά σε ένα σταθμευμένο, επί της οδού Μπουμπουλίνας στην Αργυρούπολη, σχολικό λεωφορείο και το κατέστρεψαν ολοσχερώς.

Δείτε επίσης τον προηγούμενο περιστατικό εμπρησμού στην Αργυρούπολη με αυτοκίνητο

Ο οδηγός του λεωφορείου που κατοικεί κοντά, έδωσε συνέντευξη στην ΕΡΤ και εξήγησε οτι δεν έχει ανοιχτούς λογαριασμού και προηγούμενα με κανέναν και δεν μπορεί να εξηγήσει ποιος θα μπορούσε να τον στοχοποιήσει έτσι και να ευθύνεται για αυτήν την καταστροφή.

«Εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι να βάλουν μυαλό»

δήλωσε σοκαρισμένος από το περιστατικό.

Παρόμοια περιστατικά στην Αργυρούπολη

Πριν από λίγες μέρες, για άλλη μια φορά στην Αργυρούπολη, σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση σε βάρος τεσσάρων οχημάτων και οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για να δουν εάν πρόκειται για τον ίδιο ή τους ίδιους δράστες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share