Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αργυρούπολη: Φλεγόμενα αυτοκίνητα - Δεύτερος εμπρεισμός σε λιγότερο από μια εβδομάδα καταγράφει η περιοχή

Όλες οι πρώτες πληροφορίες για την εμπρηστική επίθεση

31 Οκτωβρίου 2022 10:35
Αργυρούπολη: Φλεγόμενα αυτοκίνητα - Δεύτερος εμπρεισμός σε λιγότερο από μια εβδομάδα καταγράφει η περιοχή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο στόχαστρο βρέθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 31/10 σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Αργυρούπολη όπου κάηκαν ολοσχερώς μετά από εμπρηστική επίθεση.

Δείτε επίσης το καινούργιο μεγαλεπίβολο δημόσιο θέατρο στην Αργυρούπολη

Πρόκειται για ένα περιστατικό που σημειώθηκε λίγο πριν τις 02:00 το βράδυ, στην συμβολή των οδών Γράμμου και Δημόκριτου όπου μετά απο τηλεφωνικη αναφορά γειτόνων για ''φλεγόμενα αμάξια'' κατεύθασαν οι πυροσβεστικές αρχές για να αναλάβουν δράση.

Οι φλόγες είχαν επεκταθεί σε συνολικά 4 Ι.Χ., ενώ στο σημείο κλήθηκαν στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εμπρηστικών Μηχανισμών, καθώς υπήρχαν ενδείξεις εμπρηστικής ενέργειας. Από τη φωτιά, έχουν υποστεί υλικές ζημιές και τα τέσσερα αυτοκίνητα.

Η αστυνομία συγκεντρώνει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που ενδεχομένως έχουν καταγράψει τους δράστες.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε τρεις ημέρες όπου αυτοκίνητα παραδίδονται στις φλόγες στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 5 Ι.Χ. έγιναν στόχος εμπρηστών στη συμβολή των οδών Εθνάρχου Μακαρίου και Χαριλάου Τρικούπη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share