Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αυτό είναι το προφίλ της μητέρας της ανήλικης στο Facebook

Έπαιζε online πόκερ και χρησιμοποιούσε αγοραίες εκφράσεις

21 Οκτωβρίου 2022 19:38
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αυτό είναι το προφίλ της μητέρας της ανήλικης στο Facebook
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στοιχεία για τη ζωή που έκανε η 37χρονη μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό έρχονται στη δημοσιότητα. Παράλληλα, η μητέρα ήρθε σε επικοινωνία με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι αποκαλύψεις έρχονται μέσα από το προφίλ της μητέρας στο Facebook, όπου η 37χρονη γυναίκα είχε πλούσια παρουσία, καθώς δημοσιοποιούμε πτυχές της ζωής της και της καθημερινότητας που είχε μαζί με τα παιδιά της.

Η 37χρονη είχε 38 διαδικτυακούς φίλους, έκανε πολλές αναρτήσεις με τραγούδια και «λάτρευε» τις εφαρμογές παιχνιδιών, με αδυναμία στο διαδικτυακό πόκερ.

προφίλ μητέρας 12χρονης

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το STAR, η 37χρονη χρησιμοποιούσε συχνά αγοραίες εκφράσεις, είτε για να υποστηρίξει την ομάδα της είτε για να εκφράσει τα παράπονα της απέναντι στους άντρες.

Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί η ανάρτησή της από το 2016, όταν έγραφε: «Πίνουμε δηλητηριώδεις χημικές ουσίες στο σπίτι».

προφίλ μητέρας 12χρονης στο Facebook

Μάλιστα, τότε είχε κάνει tag στην ανάρτηση και τις ανήλικες κόρες της, με την 12χρονη τότε να είναι μόλις έξι ετών.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Της είχε κάνει δώρο η μητέρα της ηλεκτρονικά τσιγάρα (video)

Ολοένα και περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 12χρονης στον Κολωνό, με τα μηνύματα που αντάλλασσε η ανήλικη με τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο να δίνουν σοβαρές πληροφορίες σχετικά με το περιβάλλον που ζούσε το κοριτσάκι.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των μηνυμάτων που αντάλλασσε η μικρή με τον 53χρονο, το ενδιαφέρον των Αρχών έχει προκαλέσει μία «φορτισμένη» συζήτηση που είχαν μεταξύ τους, με τον Ηλία Μίχο να τη ρωτά αν «πίνει» τίποτε άλλο εκτός από τσιγαριλίκια και «μπάφο», και την ανήλικη να απαντά ότι η μητέρα της τής έχει αγοράσει 5 ηλεκτρονικά τσιγάρα και μια «πεταλούδα».

Δείτε επίσης: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Αγρινίου και όχι μόνο: Το χυδαίο σχόλιο του 28χρονου για 14χρονο κορίτσι σε πανηγύρι

Σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος διάλογος έγινε όταν η 12χρονη έχει μόλις ολοκληρώσει την ΣΤ’ Δημοτικού. Μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνέχεια της συνομιλίας που είχε η ανήλικη με τον παιδοβιαστή και μαστροπό, καθώς εκείνος της λέει ότι έμοιαζε να έχει κάνει χρήση κοκαΐνης.

«Ξεκόλλα μην με τσαντίζεις. Σου έχω δώσει πάρα πολλά. Άντε μην σου πω καμιά κουβέντα. Που ήσουν σήμερα λες και έπινες κόκα» γράφει στο μήνυμά του ο Ηλίας Μίχος. «Όχι ρε πας καλά; Ούτε μπάφο πίνω ούτε τίποτα, μόνο ηλεκτρονικό τσιγάρο» απάντησε από την πλευρά της η 12χρονη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share