Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η επικοινωνία της μητέρας με τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Το αντικείμενο που αφαιρέθηκε από το κελί

Τι ζήτησε από την οικογένειά της η 37χρονη

21 Οκτωβρίου 2022 18:34
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η επικοινωνία της μητέρας με τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Το αντικείμενο που αφαιρέθηκε από το κελί
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον Κορυδαλλό σε διπλανό κελί από τη Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης. Παράλληλα, αυτά είναι τα μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στον Γιώργο Πατούλη.

Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι πολύ πιθανό να έχουν έρθει σε επαφή.

Παράλληλα, η 37χρονη ζήτησε από την οικογένεια της να της πάει μια τηλεόραση ενώ αστυνομικοί αφαίρεσαν τους ιμάντες από τα παράθυρα του κελιού της, προκειμένου να μην μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό της.

Στην προφυλακισμένη μητέρα δεν έχει επιτραπεί να έχει αναπτήρα και έτσι όταν θέλει να καπνίσει ζητάει από κάποιον σωφρονιστικό υπάλληλο ή από την κατηγορούμενη για την υπόθεση της Πάτρας, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 37χρονη από τον Κολωνό κατά τις ίδιες πληροφορίες έχει δείξει ενδιαφέρον να μάθει τι λέγεται και τι ακούγεται για την ίδια αλλά είναι ήρεμη και δεν κλαίει ούτε φωνάζει.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Της είχε κάνει δώρο η μητέρα της ηλεκτρονικά τσιγάρα (video)

Ολοένα και περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 12χρονης στον Κολωνό, με τα μηνύματα που αντάλλασσε η ανήλικη με τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο να δίνουν σοβαρές πληροφορίες σχετικά με το περιβάλλον που ζούσε το κοριτσάκι.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των μηνυμάτων που αντάλλασσε η μικρή με τον 53χρονο, το ενδιαφέρον των Αρχών έχει προκαλέσει μία «φορτισμένη» συζήτηση που είχαν μεταξύ τους, με τον Ηλία Μίχο να τη ρωτά αν «πίνει» τίποτε άλλο εκτός από τσιγαριλίκια και «μπάφο», και την ανήλικη να απαντά ότι η μητέρα της τής έχει αγοράσει 5 ηλεκτρονικά τσιγάρα και μια «πεταλούδα».

Δείτε επίσης: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Αγρινίου και όχι μόνο: Το χυδαίο σχόλιο του 28χρονου για 14χρονο κορίτσι σε πανηγύρι

Σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος διάλογος έγινε όταν η 12χρονη έχει μόλις ολοκληρώσει την ΣΤ’ Δημοτικού. Μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνέχεια της συνομιλίας που είχε η ανήλικη με τον παιδοβιαστή και μαστροπό, καθώς εκείνος της λέει ότι έμοιαζε να έχει κάνει χρήση κοκαΐνης.

«Ξεκόλλα μην με τσαντίζεις. Σου έχω δώσει πάρα πολλά. Άντε μην σου πω καμιά κουβέντα. Που ήσουν σήμερα λες και έπινες κόκα» γράφει στο μήνυμά του ο Ηλίας Μίχος. «Όχι ρε πας καλά; Ούτε μπάφο πίνω ούτε τίποτα, μόνο ηλεκτρονικό τσιγάρο» απάντησε από την πλευρά της η 12χρονη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share