Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Εκνευρισμένος ο ιερέας διαψεύδει τις φήμες περί αυτοκτονίας

Όλες οι πληροφορίες για τις δηλώσεις του ιερέα

21 Οκτωβρίου 2022 12:59
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Εκνευρισμένος ο ιερέας διαψεύδει τις φήμες περί αυτοκτονίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πατέρας Νικόλαος από τον Κολωνό μίλησε on camera για τις φήμες που διακινήθηκαν μέσα από τα social media ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει για την υπόθεση της 12χρονης. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο ιερέας δήλωσε ότι «όλα όσα ακούστηκαν ήταν εσφαλμένα. Ούτε επιχείρησα να αυτοκτονήσω ούτε έκανε εισαγωγή σε νοσοκομείο ούτε λιποθύμησα».

Παρακολουθήστε επίσης τις εξελίξεις της μητέρας της 12χρονης μέσα στην φυλακή

Αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του της 12χρονης, ο ιερέας καταδίκασε τις «ελεεινές ενέργειες» και πρόσθεσε: «Να θυμάστε ότι έχουμε και εμείς οικογένειες και πλέον βιαζόμαστε και εμείς. Παρακαλώ τα ΜΜΕ να μάς αφήσουν ήσυχους, έχω δύο παιδιά και τρία εγγόνια».

Για την γνωριμία του με τον Ηλία Μίχο σημείωσε ότι «τον συναντούσα 3-4 φορές το χρόνο, κυρίως όταν γιόρταζε ο ναός. Συναντήθηκα μαζί του έξω από το μαγαζί του με άλλα 60 άτομα. Του είχαμε μία υποχρέωση γιατί έδινε καθαριστικά το ναό, προφανώς ήθελε να φτιάξει το προφίλ του».

Αναφορικά με το ανήλικο θύμα της υπόθεση, ο ιερέας σημείωσε: «Το κορίτσι δεν το ξέρω καθόλου. Αν έκανε ιερέας αυτό το πράγμα να καεί στο πυρ το εξώτερον. Αλλά όχι να γίνει αυτό που έγινε χθες που με έπαιρναν φίλοι και συγγενείς τηλέφωνο για να διαπιστώσουν αν είμαι καλά. Αυτό δεν είναι βιασμός;».

Ο ιερέας πρόσθεσε ότι έχει στείλει εξώδικα σε εκείνους που πρέπει για να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share