Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αθήνα – Καταρρακτώδης βροχή σε πολλές περιοχές

Σε ποιες περιοχές έχουν ξεσπάσει καταιγίδες

22 Αυγούστου 2022 14:46
Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αθήνα – Καταρρακτώδης βροχή σε πολλές περιοχές
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο καιρός, για μια ακόμη φορά, θέλησε να δείξει το “σκληρό” πρόσωπο του στους πολίτες και σε πολλές περιοχές της Αθήνας έχει ξεκινήσει να πέφτει καταρρακτώδης βροχή, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στους δρόμους.

Δείτε επίσης: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Συναγερμός από την ΕΜΥ: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι μέχρι την Παρασκευή

Σε πολλές περιοχές της Αθήνας όπως το Ίλιον, τη Φιλαδέλφεια, τη Μεταμόρφωση, το Μενίδι, στις Αχαρνές, στους Αγίους Αναργύρους πέφτουν δυνατοί κεραυνοί ενώ στην Εθνική οδό πέφτει δυνατή βροχή.

Τα πρώτα σύννεφα έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται στην περιοχή του Χαλανδρίου και του Χολαργού και η δυνατή βροχή δεν άργησε να κάνει την εμφάνιση της το μεσημέρι της Δευτέρας 22/8, ενώ αναμένεται να βρέξει και σε περιοχές των νοτίων.

Εκτός από την Αττική, και πολλές περιοχές της Μακεδονίας βρίσκονται αντιμέτωπες με έντονα καιρικά φαινόμενα όπως είναι η βροχή και η καταιγίδες.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης της ΕΜΥ

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αθήνα – Καταρρακτώδης βροχή σε πολλές περιοχές
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Φθινοπωρινή αναμένεται να είναι η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου καθώς σε πολλές περιοχές της χώρας αναμένεται να εμφανιστούν έντονα καιρικά φαινόμενα και οι αρχές εφιστούν την προσοχή των πολιτών.

Αύριο Τρίτη (23-08-2022) κατά διαστήματα ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και το μεσημέρι – απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη.

Την Τετάρτη (24-08-2022) τα ισχυρά φαινόμενα θα συνεχιστούν και θα επηρεάσουν από νωρίς το πρωί την ανατολική ηπειρωτική και νησιωτική χώρα (εκτός από τα Δωδεκάνησα) και το μεσημέρι – απόγευμα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Την Πέμπτη (25-08-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και το μεσημέρι – απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη.

Την Παρασκευή (26-08-2022), σύμφωνα με τα ως τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στις παραπάνω περιοχές αλλά προοδευτικά θα εξασθενήσουν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share