Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Αποκαλυπτικός ο Πέτρος Κουσουλός: Όλη η αλήθεια για τις φωτογραφίες της Ίριδας - «Είπαν ότι έχω κάνει photoshop, ότι πλήρωσα για να τις πάρω...» (Video)

Ξέσπασε ο δημοσιογράφος

4 Μαΐου 2022 12:25
Αποκαλυπτικός ο Πέτρος Κουσουλός: Όλη η αλήθεια για τις φωτογραφίες της Ίριδας - «Είπαν ότι έχω κάνει photoshop, ότι πλήρωσα για να τις πάρω...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν καλεσμένος ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος έδωσε τα νεότερα όσον αφορά το σημείο που βρίσκονται οι έρευνες για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας στο θρίλερ της Πάτρας. Την ίδια στιγμή το «Πρωινό» έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα λάθος που υπάρχει στο μνήμα της Ίριδας.

«Οι πρώτες ιατροδικαστικές έρευνες είναι σαν να μην υπάρχουν. Η Ίριδα κατέληξε από αγενεσία φλεβόκομβου. Όλα επαναξιολογούνται εκεί που κατατείνουν οι δικές μου πληροφορίες είναι ότι υπήρξε εγκληματική ενέργεια και επήλθε ασφυκτικός θάνατος».

«Αυτό που είναι το φλέγον είναι να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει κι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτές οι φωτογραφίες υπήρχαν στα εγκληματολογικά της Πάτρας σύμφωνα με τις πληροφορίες μου έπρεπε να έχουν σταλεί στη δικογραφία, παρ΄όλα αυτά παρέπεσαν με αποτέλεσμα να μην φτάσουν ποτέ στην Αθήνα. Μέχρι την Κυριακή δεν ήταν στην Αθήνα, τώρα νομίζω τις έχουν λάβει.

«Είπαν ότι έχω κάνει photoshop στις φωτογραφίες, ότι πλήρωσα για να τις πάρω. Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Εμείς δεν βγάλαμε το πρόσωπό της, αναδείξαμε τα ευρήματα» είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Σημείωσε ακόμη ότι μπορεί μέχρι στιγμής να μην υπάρχει κατηγορητήριο μέχρι στιγμής για τον Μάνο Δασκαλάκη αλλά «προκύπτει ένα ηθικό θέμα, αν ήταν παρών στην οικογένειά του».

Σχολιάζοντας τη σχέση Μάνου – Ρούλας αναίρεσε την ειδυλλιακή σχέση που ήθελε το ζευγάρι να βγαίνει προς τα έξω.

«Ήταν μία σχέση on and off, υπήρχαν σκιές σε όλο αυτό. Κάθε φορά που υπήρχε μία κόντρα, “έφευγε” ένα παιδί και πάθαινε ανακοπή η Τζωρτζίνα. Προσπαθούσε να γυρίσει τον άνδρα της σπίτι και το επιτύγχανε».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share