Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Κορωνοϊός - Νέα μέτρα: Πληρότητα στα γήπεδα στο 75% και 100% στα πλοία - Τι ισχύει για τα self test

Τι ανακοίνωσε η επιτροπή

9 Μαρτίου 2022 16:56
Κορωνοϊός - Νέα μέτρα: Πληρότητα στα γήπεδα στο 75% και 100% στα πλοία - Τι ισχύει για τα self test
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην περαιτέρω άρση των μέτρων κατά του κορωνοϊού προχώρησε σήμερα η επιτροπή εμπειρογνωμόνων. Οι ειδικοί εισηγήθηκαν να αυξηθεί η πληρότητα στα γήπεδα στο 75% από 50% που ισχύει μέχρι σήμερα και να αυξηθεί η πληρότητα στα πλοία στο 100%.

Δείτε επίσης: Κορωνοϊός - Μέτρα: Επιστροφή ορθίων στη διασκέδαση και αύξηση χωρητικότητας στα γήπεδα - «Ναι» σε σχολικές εκδρομές

νέα μέτρα γήπεδο

Η μείωση των self test στα οποία υποβάλλονται κάθε εβδομάδα οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί θα αποφασιστεί από την επιτροπή των ειδικών την επόμενη εβδομάδα, όπως αναφέρει το reader.gr. Όπως, άλλωστε, έχει τονίσει και το προηγούμενο διάστημα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σταδιακά θα αρχίσουν να αίρονται τα μέτρα που έχουν παρθεί για τον κορωνοϊό για τους εμβολιασμένους.

Σοκ στην Λεωφόρο - Κακοκαιρία "Ελπίδα": Κατέρρευσε το σκέπαστρο στο γήπεδο του Παναθηναϊκού! (photo)

Από νωρίς το πρωί υπήρχε ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό σχετικά με τη ζημιά που έχει υποστεί το ιστορικό γήπεδο. Ωστόσο μόνο οι εικόνες μπορούν να δείξουν το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος που καθιστά πλέον εξαιρετικά δύσκολη τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης το προσεχές Σάββατο.

Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Η μάχη Στρατού και Αστυνομίας στα χιόνια: Οι δραματικές ώρες στην Αττική Οδό (photos)

λεωφοροσ-κακοκαιρια

Όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές εικόνες που τράβηξε το SDNA, το στέγαστρο που καλύπτει την εξέδρα των επισήμων προς την πλευρά της λεωφόρου Αλεξάνδρας, έχει πέσει τελείως. Η ζημιά στην περυσινή χιονόπτωση είχε γίνει στο στέγαστρο της Θύρας 10, ενώ φέτος έγινε στην απέναντι πλευρά.

Οι εικόνες έχουν τραβηχτεί έξω από τη Θύρα 3, αλλά και από ύψωμα πίσω από το γήπεδο, στην πλευρά που είναι το πέταλο της Θύρας 13-14.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share