Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ξέσπασμα Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: «Ντροπή σας είστε αχρείοι...»

«Έτσι τιμούν την Ελληνίδα ολοι οι συστημικοί...»

31 Ιανουαρίου 2022 13:05
Ξέσπασμα Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: «Ντροπή σας είστε αχρείοι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ξέσπασμα έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο Instagram του για τη Γεωργία Μπίκα:

«ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΡΕΙΟΙ! Ένας μήνας πέρασε από την ημέρα του βιασμού της κι ακόμα περιμένουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις!Που ήταν ελλιπείς,που δεν έγινε αιμοληψία, που δεν πήραν δείγμα από τα μαλλιά της, που παρέκαμψαν τα ελληνικά εργαστήρια για να μας απαντήσουν οι Ελβετοί!

Η Γεωργία είναι μια γυναίκα θύμα της ανδροκρατούμενης- φαλοκρατικής κοινωνίας που αντί να προστατευτεί πρέπει να παλέψει άλλη μια φορά με τους βιαστές για να διεκδικήσει την αξιοπρέπεια της.

Έτσι τιμούν την Ελληνίδα ολοι οι συστημικοί εντιμότατοι «φίλοι» μας δεξιά κι αριστερά. Μην τους αφήσετε να διαπράξουν άλλο ένα έγκλημα. Να αποδώσετε την οφειλόμενη τιμή σε όλες τις γυναίκες της Ελλάδας εδώ και τώρα! Σε διαφορετική περίπτωση οι αναλύσεις ούρων ας δείξουν μόνο... αναψυκτικό.»

Παράλληλα, δείτε εδώ πως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος... τελείωσε τον Κοψιάλη με ένα ΒΙΝΤΕΟ 20 δευτερολέπτων!

«Βόμβα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: «Επιτέθηκε και πήγε να τη βιάσει...»

«Βόμβα» έριξε στον αέρα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό ξανά στην τηλεόραση και στο «Καλύτερα δε γίνεται», παρουσιάζοντας μια γιατρό, που καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από κλινικάρχη.

Προηγουμένως, μάλιστα, παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την ψυχιατρική κλινική «Σινούρη» στην Κηφισιά, πραγματοποίησε η Αγωνιστική Συνδικαλιστική Κίνηση Υγειονομικών (ΑΣΚΥ), προκειμένου να καταγγείλει με τη μεριά της την απόπειρα βιασμού γιατρού, η οποία κατηγορεί ως θύτη τον εργοδότη των ιδιωτικών ψυχιατρικών κλινικών «Σινούρη» και «Γαλήνη».

Σύμφωνα με την καταγγελία που φέρνει στο φως η ΑΣΚΥ, ο κλινικάρχης φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει την γιατρό, ενόσω εργαζόταν στην κλινική του. Η ίδια κατάφερε να ξεφύγει και να τηλεφωνήσει στον πατέρα της, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία καταγγέλλοντας τον δράστη. Ο γνωστός κλινικάρχης πέρασε την αυτόφωρη διαδικασία, όμως του ασκήθηκαν κατηγορίες για πλημμέλημα και αφέθηκε ελεύθερος.

Τα λόγια της 25χρονης

Η νεαρή γιατρός Σεμίνα Ψυχογιοπούλου προσελήφθη στην κλινική «Σινούρη» τον περασμένο Οκτώβριο.

Όπως είπε σε γνωστή ιστοσελίδα, θέλει να ακολουθήσει την ψυχιατρική και ξέροντας ότι η συγκεκριμένη κλινική είναι μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα, έστειλε το βιογραφικό της και άμεσα την προσέλαβαν.

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς όμως επιφύλασσε μία ιδιαίτερα οδυνηρή έκπληξη για την εργαζόμενη ιατρό. Λίγο πριν το μεσημέρι και ενώ βρισκόταν στο γραφείο του κλινικάρχη για ένα αυστηρά υπηρεσιακό και μάλιστα πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορούσε την πανδημία, ο Κωνσταντίνος Κανέλλας της επιτέθηκε σεξουαλικά. Η επίθεση ήταν βίαιη. Την τράβηξε από τα ρούχα, την άγγιξε παρά την αντίσταση της στο στήθος και άρχισε να την φιλάει. Ήταν μία σεξουαλική επίθεση με πρόθεση την τέλεση γενετήσιας πράξης με την νεαρή γυναίκα παρά την θέληση της. Ήταν δηλαδή η πρώτη φάση απόπειρας βιασμού.

«Μου έπιασε το στήθος και με έγλειφε στο στόμα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Η νεαρή γιατρός κατάφερε να ξεφύγει. Κατέφυγε σε ένα διπλανό γραφείο, όπου μετά την αποχώρηση του προσωπικού διπλοκλειδώθηκε. Στη συνέχεια η νεαρή γιατρός κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, η Αστυνομία κατέφθασε στην κλινική και προσήγαγε τον κλινικάρχη.

Μόλις έγινε γνωστή η καταγγελία της, η γιατρός άρχισε να δέχεται μηνύματα στο κινητό της από εργαζόμενες που είχαν πέσει κι αυτές θύματα σεξουαλικών επιθέσεων από το ίδιο άτομο: «Σε ευχαριστούμε γι’ αυτό που κάνεις, εμείς δεν μπορούμε διότι θα χάσουμε τη δουλειά μας», «Δεν είσαι μόνο εσύ στην οποία τα έκανε. Γνωρίζω κι άλλο άτομο το οποίο κλείδωσε στο γραφείο», «Έχει ξαναγίνει σε φαρμακοποιό», «Έχω πάθει σοκ, όλοι κάνουν τα στραβά μάτια εκεί μέσα» ήταν κάποια από αυτά.

Η διαφορετική είσοδος του Τριανταφυλλόπουλου

Με διαφορετικό τρόπο θέλησε να ξεκινήσει τη σημερινή (21/1) εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού, η οποία υποδέχθηκε στο «Καλύτερα δε γίνεται» τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο προκειμένου να μεταφέρει όλο το παρασκήνιο της συγκλονιστικής συνέντευξής του με την 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφοντας μετά και την πτώση του λογαριασμού του στο Twitter.

«Το τραγούδι αυτό, το Κανένας Μόνος, δεν το διαλέξαμε τυχαία. Θα ξεκινήσουμε έτσι αυτή τη διαφορετική εκπομπή. Καλωσορίσατε και αυτό το Σάββατο αγαπημένοι μας τηλεθεατές, στο Καλύτερα δε γίνεται. Καλωσήρθατε σε μια εκπομπή που είναι κατά βάθος ψυχαγωγική όμως δεν της λείπει η ενσυναίσθηση και είμαστε περήφανοι γι΄αυτό...», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού και καλωσόρισε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στο πλατό.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να βρει την 24χρονη, ενώ έκανε λόγο για ένα αγνό πλάσμα το οποίο μέσα στις δύσκολες στιγμές που περνάει βρίσκει τη δύναμη να δείξει το πρόσωπό της και να βγει να μιλήσει ανοιχτά για τον βιασμό της προκειμένου να δώσει κουράγιο και σε άλλες κοπέλες που έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share