Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Νίκαια: Σπουδαία κίνηση της οικογένειας της 6χρονης - Δωρίζουν τα όργανά της

Μεγαλείο ψυχής...

8 Ιουλίου 2021 22:26
Νίκαια: Σπουδαία κίνηση της οικογένειας της 6χρονης - Δωρίζουν τα όργανά της
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σε μια σπουδαία κίνηση προχωρά η οικογένεια της μικρής Παναγιώτας, που έχασε τη ζωή της στο τραγικό τροχαίο της Νίκαιας, με την ίδια να είναι οργισμένη για το έγκλημα, αλλά να προβαίνει σε αυτή την πράξη.

Ο πατέρας της άτυχης μικρούλας μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που τον βρήκε συγκλονίζει με τη μαρτυρία του και θέλει να δώσει τα όργανα της κόρης του προκειμένου να σωθούν άλλα παιδάκια: «Θα δώσω ό,τι έχει μείνει από τη ψυχή της κόρης μου σε άλλα παιδάκια να ζήσουνε», ανέφερε ο πατέρας του κοριτσιού, σύμφωνα με το Star.

Η υπέροχη κίνηση της οικογένειας της 6χρονης

Η περιγραφή του πατέρα για το πώς έμαθε ότι η κόρη του παρασύρθηκε από το φορτηγό συγκλονίζει: «Με πήρε τηλέφωνο η σύζυγός μου και έκλαιγε. Μου είπε "το παιδί έφυγε". Της είπα "τι έφυγε αφού το παιδί είναι για μπάνιο"».

Και πρόσθεσε: «Πήρα το 100 και λέω "ρε παιδιά η κόρη μου πήγε για μπάνιο μήπως έγινε κανένα τροχαίο"; Μου είπαν έγινε τροχαίο στη Γρηγορίου Λαμπράκη».

Όπως είπε ο ίδιος, είδε το ασθενοφόρο να πηγαίνει στο σημείο της τραγωδίας, όμως ποτέ δεν φανταζόταν ότι πήγαινε για να παραλάβει το άψυχο κορμάκι του παιδιού του και την τραυματισμένη ανιψιά του.

«Είδα ένα ασθενοφόρο. Έλεγα αποκλείεται και τελικά ήταν το παιδί μου. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτό το πράγμα. Πάντα όταν άκουγα για θανάτους μικρών παιδιών δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτόν τον πόνο και όταν άκουγα έκλαιγα και έλεγα γιατί τα παιδιά. Εμένα αυτός ο άνθρωπος με κατέστρεψε. Να βλέπεις το ασθενοφόρο και να λες μακάρι να μην είναι το παιδί μου», είπε συγκλονισμένος.

«Η γυναίκα ούρλιαζε, θα την πάταγε κι εκείνη...»

Σοκαριστικό είναι το σκηνικό του τροχαίου στην Νίκαια, όπου ένα φορτηγό παρέσυρε ένα κοριτσάκι έξι ατών, με αποτέλεσμα εκείνο να χάσει τη ζωή του.

Όλα έγιναν στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ενός χωματουργικού φορτηγού έχασε τον έλεγχο και χτύπησε μία γυναίκα και δύο παιδιά.

Στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος περιέγραψε το σοκαριστικό τροχαίο. Όπως όλα δείχνουν, μία γυναίκα με δύο παιδιά κατέβηκαν από πούλμαν στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη και προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο.

Ο ίδιος άντρας είπε στο Star πως ο οδηγός του φορτηγού τραυμάτισε θανάσιμα την 6χρονη, ενώ χτύπησε και το μεγαλύτερο κορίτσι στη λεκάνη. «Αν δεν του κάναμε σινιάλο θα την πάταγε και εκείνη».

Το συγκεκριμένο φορτηγό ήταν ιδιαίτερα ψηλό, γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι ο οδηγός δεν πρόλαβε να δει το μικρό κοριτσάκι. Στους δύο δρόμους της Νίκαιας έχει δημιουργηθεί έντονο μποτιλιάρισμα, καθώς οι οδηγοί και οι περαστικοί σταματούν για να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο άρχισαν να του κάνουν νοήματα και να του ζητούν να σταματήσει για να μην παρασύρει και το δεύτερο παιδί, περιγράφουν χαρακτηριστικά οι μάρτυρες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share