Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Κώστας Καραμέρος

Θρήνος στην τοπική κοινωνία!

10 Απριλίου 2021 13:42
Πέθανε ο Κώστας Καραμέρος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών άφησε ο Κώστας Καραμέρος μπροστά στα μάτια του πατέρα Σάκη, που άκουσε τον γιο του να ψελλίζει «πέφτω» και να «φεύγει» τόσο αδόκητα και πρόωρα. Ο Κώστας έπεσε νεκρός καθώς εργάζονταν μαζί με τον πατέρα του, στο εργαστήριο τους, κάνοντας κατασκευές λευκοσιδηρουργίας, αφού στο κέντρο της πόλης διατηρούν κατάστημα με διάφορα είδη.

Πατέρας και γιος συνέχιζαν να δουλεύουν, όταν ο άτυχος Κώστας έπεσε ξαφνικά στο έδαφος λίγο έξω από το εργαστήριο. Έντρομος ο πατέρας του, προσπαθούσε να τον συνεφέρει, ενώ καλούσε σε βοήθεια. Από τα γύρω σπίτια έφτασαν συγγενείς και γείτονες, ενώ ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο καθένας με τον τρόπο προσπαθούσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, μην πιστεύοντας ότι έχει συμβεί το κακό, ότι μπορεί και να ήταν μια λιποθυμία. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι χθες αυτοκτόνησε άνδρας στο Metropolitan πέφτοντας στο κενό.

Πέθανε ο Κώστας Καραμέρος

Ο γιατρός και οι διασώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν

Όσο περίμεναν το ασθενοφόρο ο Κώστας δεν αντιδρούσε, όπως και όταν ο γιατρός και οι διασώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου και εκεί ο γιατρός κατέβαλλε μια απέλπιδα προσπάθεια για το «θαύμα», το οποίο δυστυχώς δεν έμελλε να έρθει.

Έξω από Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, συγγενείς και φίλοι περίμεναν μήπως ακούσουν κάτι, μήπως δεν συνέβαινε αυτό που φοβόντουσαν. Μόλις ο γιατρός βγήκε να τους μιλήσει, κατάλαβαν ότι ο άτυχος Κώστας ήταν νεκρός, μια τραγική κατάληξη που σκόρπισε τον πόνο στους αγαπημένους του ανθρώπους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Κώστας κατά την χθεσινή ημέρα ήταν χαμογελαστός, είχε μεγάλη διάθεση, μια ενέργεια, και τίποτα δεν προμήνυε τι θα ακολουθούσε αργότερα, εκεί με τον πατέρα του, τον δικό του άνθρωπο, που δούλευαν μαζί. Όλες οι ενδείξεις «δείχνουν» ότι υπέστη ανακοπή. Ωστόσο «φως» στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

Tραγική ειρωνεία, τα λόγια που έγραψε στο προφίλ του ο άτυχος Κωστής:

«Η ζωή είναι σαν το καρδιογράφημα. Έχει τα πάνω της και τα κάτω της… Κανείς όμως δεν θέλει να δει μια ευθεία γραμμή στο καρδιογράφημά του!».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share