Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Λάρισα: Εντοπίστηκε νεκρός γιατρός σε ιδιωτική κλινική

Εξετάζονται οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του

9 Απριλίου 2021 19:09
Λάρισα: Εντοπίστηκε νεκρός γιατρός σε ιδιωτική κλινική
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λάρισα: Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι στην ιδιωτική κλινική «Ευτύχιος Πατσίδης», στη Λάρισα. Πιο συγκεκριμένα ο 56χρονος αγγειοχειρουργός Στέλιος Κούτσιας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε χώρο της κλινικής, όπου βρίσκεται ένα αναβατόριο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη αργά για τον γιατρό καθώς ήταν νεκρός.

Η Αστυνομία εξετάζει τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το συμβάν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αγγειοχειρουργός καταπλακώθηκε από το αναβατόριο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι άνδρας στο Metropolitan αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό.

Τα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια και τους οικείους για το σημερινό θάνατο του ιατρού εκφράζει μέσω ανακοίνωσης η Διεύθυνση της Κλινικής «Ευτύχιος Πατσίδης», στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για το θλιβερό συμβάν που έλαβε χώρα σήμερα στην Γενική Κλινική «Ευτύχιος Πατσίδης Α.Ε.» που είχε ως αποτέλεσμα την τραγική απώλεια του εξαίρετου ιατρού. Απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και την οικογένειά του καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση στο πένθος τους».

Λάρισα: Εντοπίστηκε νεκρός γιατρός σε ιδιωτική κλινική

Νεκρός βρέθηκε κρατούμενος στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ένας κρατούμενος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου της Πάτρας. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες από το thebest.gr, ο κρατούμενος βρέθηκε στο κελί του χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα αίτια θανάτου του κρατούμενου. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι 35χρονος που ήταν θετικός στον κορωνοϊό αυτοκτόνησε.

Νεκρός βρέθηκε κρατούμενος στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πατρών

Εγκλήματα στη φυλακή

Είναι γεγονός πως η φυλακή είναι ένα τρομακτικό μέρος, περιθωριοποιώντας τον άνθρωπο και ρίχνοντάς τον σε ένα περιβάλλον βγαλμένο από τους χειρότερους εφιάλτες.

Βίαιοι τρόφιμοι στοιβαγμένοι σαν σαρδέλες σε μικροσκοπικά κελιά, αιματηρά παιχνίδια εξουσίας και ο πανταχού παρών άγραφος νόμος της φυλακής συνθέτουν ένα σκηνικό που δύσκολα μπορεί να γίνει κατανοητό από τους νομοταγείς πολίτες. Η φυλακή είναι ένας τόπος φρίκης και μαρτυρίου που κυριαρχείται από το έγκλημα και τη βία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share