Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Λάρισα: Άνδρας αυτοκτόνησε με το κορδόνι της πιτζάμας του

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

5 Απριλίου 2021 08:51
Λάρισα: Άνδρας αυτοκτόνησε με το κορδόνι της πιτζάμας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λάρισα: Την τελευταία του πνοή άφησε χθες τα ξημερώματα ένας 80χρονος στη Λάρισα, ο οποίος νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Ο 80χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας», που αναμεταδίδει το onlarissa.gr περίμενε τις εξετάσεις που θα έδειχναν τη νόσο που τον είχε οδηγήσει στο νοσοκομείο.

Τον 80χρονο βρήκε νεκρό στο μπάνιο του θαλάμου, λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα, η νοσηλεύτρια που πήγε στον θάλαμο για την πρωινή νοσηλεία. Ο ηλικιωμένος φέρεται να είχε αφήσει και σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους της απονενοημένης πράξης του. Ωστόσο πανικό επικρατεί και στον Βόλο, καθώς ασθενής με κορωνοϊό αυτοκτόνησε.

Λάρισα: Άνδρας αυτοκτόνησε με το κορδόνι της πιτζάμας του

Συναγερμός στο «Γεννηματάς»: Δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού σε γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς

Συναγερμός στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» καθώς εντοπίστηκαν δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού σε γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς. Ενώ, μια 16χρονη έχασε τη ζωή της από τον ιό στη χώρα μας!

Σύμφωνα με όσα είπε η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας και Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, 41 άτομα βρέθηκαν θετικά στον ιό, σε δυο κλινικές, οι οποίες και έκλεισαν.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκεiται για 15 γιατρούς και νοσηλευτές, ενώ οι υπόλοιποι είναι ασθενείς και συγγενείς που τους επισκέπτονταν.

Όπως είπε η κυρία Παγώνη, κανείς δεν μπορεί να πει, από πού ξεκίνησε η διασπορά, ενώ τα μέλη του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού που βρέθηκαν θετικοί στον ιό, είχαν εμβολιαστεί.

Δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού στο Γεννηματάς

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share