Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Στα χέρια των ανακριτικών αρχών το βίντεο με τον τροχονόμο που διώχνει τον μάρτυρα

Τι ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

16 Μαρτίου 2021 10:20
Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Στα χέρια των ανακριτικών αρχών το βίντεο με τον τροχονόμο που διώχνει τον μάρτυρα

Τροχαίο: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το περιστατικό του τροχαίου που έγινε έξω από την Βουλή με τις ανακριτικές αρχές να έχει στα χέρια της το βίντεο που δείχνει τον τροχονόμο να διώχνει τον μάρτυρα.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός ταξί εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και θα δώσει σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου κατάθεση στους αρμόδιους αξιωματικούς της Τροχαίας.

Ραγδαίες εξελίξεις με το τροχαίο.

Τροχαίο: Το βίντεο στα χέρια των ανακριτικών αρχών

Για το τροχαίο έξω από τη Βουλή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (12/3) με θύμα έναν νεαρό που είναι κλινικά νεκρός μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Τρίτης (16/3) ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Θεόδωρος Χρονόπουλος επισημαίνοντας πως η αντίδραση της αστυνομίας για το περιστατικό με τον τροχονόμο ήταν άμεση.

Ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην οικογένεια του 23χρονου. Όπως επεσήμανε μιλώντας στον ANT1 το βίντεο με τον τροχονόμο που έδιωξε μάρτυρα είναι στα χέρια των ανακριτικών αρχών.

Μίλησε επίσης για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού επισημαίνοντας πως όσο περνάει ο καιρός η κούραση των πολιτών φαίνεται και αυτό περνά και στους ελέγχους αλλά και στην αστυνομία επισημαίνοντας το ποσοστό των συμπολιτών μας που δεν ακολουθεί τα μέτρα είναι μικρό.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε

Τροχαίο στη Βουλή: «Μιλάνε» οι κάμερες για το τι έγινε!

Τροχαίο στη Βουλή: Τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες της Βουλής την ώρα του τροχαίου δυστυχήματος που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό ενός 23χρονου άνδρα, του Ιάσωνα εξετάζουν οι αρχές για να διαπιστωθεί το τι ακριβώς συνέβη.

Η σύγκρουση προήλθε όταν το όχημα της Βουλής επιχείρησε παρανόμως να στρίψει, προκειμένου να μπει στον περιβάλλοντα χώρο του κοινοβουλίου. Τότε, η μηχανή έπεσε με μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο.

Η αδελφή του θύματος τόνισε ότι η οικογένεια έχει αποφασίσει να δωρίσει τα όργανα του αδερφού της που είναι εγκεφαλικά νεκρός και ζητά από όποιον ήταν παρών στο περιστατικό να καταθέσει την αλήθεια. Μάλιστα όπως είπε ήδη ένας αυτόπτης μάρτυρας επισκέφθηκε την οικογένεια στο νοσοκομείο και τους είπε ότι είναι στην διάθεσή τους για ότι τον χρειαστούν.

Σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ ο οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο έξω από τη Βουλή, την περασμένη Παρασκευή, δεν συνελήφθη επειδή το τροχαίο δεν ήταν θανατηφόρο, καθώς επίσης επειδή βάσει του άρθρου 43 παρ. 5 του ΚΟΚ παρέμεινε στο σημείο του ατυχήματος και δεν ήταν ύποπτος φυγής.

Δήλωση αναφορικά με περιστατικό στο οποίο ενεπλάκη όχημα της ασφάλειάς της εξέδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ σημειώνει ότι υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς της ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό 23χρονου.

«Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share