Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Τραγικές ώρες για την οικογένεια του 23χρονου - Κάνει έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες

"Το παιδί μου θα γίνει δωρητής οργάνων"

15 Μαρτίου 2021 11:26
Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Τραγικές ώρες για την οικογένεια του 23χρονου - Κάνει έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Τροχαίο: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την τραγωδία που έγινε με το τροχαίο έξω από τη Βουλή όπου η οικογένεια του 23χρονου ζητά να εμφανιστούν αυτόπτες μάρτυρες που ήταν στο σημείο την ώρα του περιστατικού.

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος είναι εγκεφαλικά νεκρός σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις των γιατρών και επίσης βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη.

Εξελίξεις για το τροχαίο στη Βουλή.

Τροχαίο: Ψάχνουν για αυτόπτες μάρτυρες

Έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες κάνει η οικογένεια του 23χρονου Ιάσονα που είναι κλινικά νεκρός μετά το τροχαίο που έγινε την Παρασκευή έξω από τη Βουλή, με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της αστυνομικής συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη.

«Τελείωσε το παιδί μου, «πάει», νεκρός είναι, θα γίνει δωρητής οργάνων» δήλωσε η μητέρα του νέου άνδρα μιλώντας στον Alpha. Η γυναίκα, μιλώντας για τον τραγικό θάνατο του γιου της, έκανε γνωστό πως η οικογένεια αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του παιδιού και δωρεά οργάνων θα γίνει σήμερα το πρωί.

«Θα δώσει τα όργανά του. Θα γίνει δωρητής οργάνων και θα γίνει αύριο το πρωί αυτό. Εγώ, αυτόν θέλω πίσω, δεν θέλω κάτι άλλο. Και είπα επειδή είναι τόσο καλό παιδί, ήταν και τόσο καλό παιδί και έδινε σε όλους, να δώσει τα όργανά του, να δώσει την ευτυχία του και την αγάπη του και την ευαισθησία του, να τα δώσει σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Και εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι που θα πάρουν τα όργανά του να είναι νέα παιδιά, ζήτησα να είναι αλλά δεν μπορώ να διαλέξω, και να ζήσουν ευτυχισμένα και να πάρουν έστω λίγο από την ευαισθησία του και να χαρούν», ανέφερε την Κυριακή η μητέρα του άτυχου νέου στον Alpha.

Συνεχίζονται οι εξελίξεις.

«Ζητάμε να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες για να συνεχίσουμε τη διαδικασία από εδώ και πέρα», δήλωσε η αδελφή του νέου άνδρα στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό. «Χρειαζόμαστε μάρτυρες για να εξακριβώσουμε το τι συνέβη. Ένα ταξί που ήταν ακριβώς μπροστά και αφού έγινε το ατύχημα έφυγε. Ψάχνουμε αυτόν τον ταξιτζή συγκεκριμένα». Στο βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος, ένας άνδρας ακούγεται να λέει πως ο 23χρονος πέρασε με πράσινο. Tην Κυριακή έγινε γνωστό πως ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα.

Σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., που επικαλείται το ΑΠΕ, ο αστυνομικός που οδηγούσε το υπηρεσιακό όχημα δεν συνελήφθη, επειδή το τροχαίο δεν ήταν θανατηφόρο, καθώς, επίσης, επειδή βάσει του άρθρου 43 παρ. 5 του ΚΟΚ παρέμεινε στο σημείο του ατυχήματος και δεν θεωρήθηκε ύποπτος φυγής.

Δείτε το βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share