Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στη Βουλή: Βρέθηκε ο μάρτυρας-«κλειδί» που έψαχνε η οικογένεια του 23χρονου

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

15 Μαρτίου 2021 20:05
Τροχαίο στη Βουλή: Βρέθηκε ο μάρτυρας-«κλειδί» που έψαχνε η οικογένεια του 23χρονου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τροχαίο στη Βουλή: Βρέθηκε ο οδηγός ταξί που ήταν μάρτυρας κλειδί στο τροχαίο που έγινε την περασμένη Παρασκευή έξω από τη Βουλή, με θύμα 23χρονο οδηγό μοτοσικλέτα.

Είναι ο άνθρωπος που κινούνταν με το όχημά του ακριβώς δίπλα από τον μοτοσικλετιστή, στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας (με κατεύθυνση προς το Χίλτον), την ώρα που όχημα της Διεύθυνσης Επισήμων της ΕΛ.ΑΣ. χτύπησε τη μοτοσικλέτα.

Αυτός είναι και ο λόγος που από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του 23χρονου Ιάσονα έκανε δημοσίως έκκληση να βρεθεί ο συγκεκριμένος οδηγός ταξί και να καταθέσει στις Αρχές όλα όσα είδε.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο οδηγός ταξί εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και θα δώσει αύριο Τρίτη κατάθεση στους αρμόδιους αξιωματικούς της Τροχαίας.

ΕΔΕ για το τροχαίο έξω από τη Βουλή: Κλινικά νεκρός ο 23χρονος - Παύτηκε από οδηγός υπηρεσίας ο αστυνομικός

Τροχαίο: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με το τροχαίο που είχε γίνει έξω από τη Βουλή την Παρασκευή 12 Μαρτίου όπου ο 23χρονος που χτυπήθηκε νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια του 23χρονου ζει τραγικές ώρες όπου και η μητέρα του ψάχνει για αυτόπτες μάρτυρες που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Κλινικά νεκρός ο 23χρονος.

Τροχαίο: Εγκεφαλικά νεκρός ο 23χρονος

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε ακριβώς μπροστά στην είσοδο της Βουλής με την εμπλοκή ενός νεαρού μοτοσικλετιστή, ο οποίος είναι εγκεφαλικά νεκρός, και ενός αυτοκινήτου της ασφάλειας της βουλευτού Ντόρας Μπακογιάννη.

Έχει ήδη ξεκινήσει η έρευνα για να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος και για να αποδοθούν οι ευθύνες για συμβάν που τελικά στοίχισε τη ζωή σε έναν νέο άνθρωπο.

Εγκεφαλικά νεκρός νοσηλεύεται ο 23χρονος Ιάσωνας στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός μετά τη σφοδρή σύγκρουση το μεσημέρι της Παρασκευής με το όχημα υπηρεσίας της Βουλευτή της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής μιλώντας στο MEGA εξήγησε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα με τον οδηγό της κας Μπακογιάννη και τον νεαρό μοτοσικλετιστή που ανέβαινε τη Βασιλίσσης Σοφίας.

Ο αστυνομικός, ο οποίος παύθηκε από οδηγός υπηρεσίας, παρέμεινε στο σημείο αφού πρώτα οδήγησε το όχημα υπηρεσίας στο πάρκινγκ της Βουλής.

Ο 23χρονος είναι κλινικά νεκρός.

Η τροχαία συντάσσει ήδη δικογραφία ενώ υλικό θα συγκεντρωθεί και από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην είσοδο του κοινοβουλίου. Η οικογένεια του άτυχου νεαρού θα δωρίσει όπως δήλωσε η μητέρα του τα όργανά του.

«Ο αδερφός μου ήταν πάντα πάρα πολύ καλός και το μόνο που ήθελε ήταν πάντα το καλό για τους άλλους και αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε, να βοηθήσουμε κάποιους άλλους. Ζητάμε να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες για να μπορούμε να συνεχίσουμε τη διαδικασία που πρέπει από εδώ και πέρα. Συγκεκριμένα ταξί το οποίο ήταν ακριβώς μπροστά και αφού έγινε το ατύχημα έφυγε», αναφέρει η αδερφή του άτυχου 23χρονου.

Θα αποδοθούν ευθύνες δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη με ανάρτησή της: «Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν». Ήδη συντάσσεται δικογραφία από την τροχαία ενώ η ΕΛΑΣ διενεργεί παράλληλα και ΕΔΕ.

Δείτε το βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share